Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

buntownicy wierni królowi?

(1/3) > >>

jureus:
Kiedy grałem w gothica 3 mam originała przeczytałem poradnik i tam pisze że stolica obleżona że wszyscy myślą że król nie żyje a przywódcy buntowników koroniwali swoich królów i walczą o władze
a wszyscy buntownicy mówią że są wierni królowi np Javier tak mówi co wy o tym sądzicie?

według mnie wszystko jest prawdą ale potem dowiedzieli się że król żyje z zostali mu wierni bo bali się że ich zabije lub gorzej

Alfeim:
Rozne glupstwa czasami wypisuja w instrukcjach ;)

McSloniu:

--- Cytat: Alfeim w 19 Sierpień 2008, 23:37:17 ---Rozne glupstwa czasami wypisuja w instrukcjach ;)

--- Koniec cytatu ---

Tak jest, ale co do buntowników to twierdzę że są lojalni królowi, Roland za wszelką cenę próbuje sie z nim  zkontaktowac. Javier cieszy się na wieść o odbiciu Cape Dun.

kuba100:
Buntownicy zresztą za swój cel oprócz wyzwolenia Myrthany biorą także przywrócenie Robhara na jej króla i władce. I to właśnie ich zadanie w grze. Zresztą to, że walczą za króla dodaje im ducha w walce i opieraniu się orkom.

diego12:

--- Cytat: McSłoniu w 21 Sierpień 2008, 22:40:04 ---
--- Cytat: Alfeim w 19 Sierpień 2008, 23:37:17 ---Rozne glupstwa czasami wypisuja w instrukcjach ;)

--- Koniec cytatu ---

Tak jest, ale co do buntowników to twierdzę że są lojalni królowi, Roland za wszelką cenę próbuje sie z nim  zkontaktowac. Javier cieszy się na wieść o odbiciu Cape Dun.

--- Koniec cytatu ---

tak są lojalni ale jedni w lesie nie są

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej