Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Rosja - co zrobić?
Doman:
Co Waszym zdaniem, powinno się zrobić z Rosją? Rozwiązać to dyplomatycznie, czy siłą? Chodzi oczywiście o ich atak na Gruzje, przez co widać, jacy są nieprzewidywalni. Więcej informacji tutaj - http://fakty.interia.pl/raport/gruzja-osetia/news/rosjanie-okupuja-gori-gruzini-chca-bronic-stolicy,1160614
Moim zdaniem, trzeba coś z tym zrobić, czyli albo natychmiastowo zawieszą broń, albo jakoś ich zneutralizować (proszę nie brać mnie za szaleńca - ja tylko wyrażam swoje zdanie). Wg. mnie ciekawym zbiegiem okoliczności jest budowa ameryki tarczy antyrakietowej, a atakiem rusków na Gruzje. Jeśli to nie jest zbieg okoliczności, to następna może być Polska. USA ma trudną sytuacje i bardzo trudną decyzje. Z tego co słyszałem, to szkoliła wojska Gruzji, czyli z pewnością nie zamierza nic nie robić, w przypadku braku zawieszenia broni przez rosjan. A Waszym zdaniem?
Tasilvar:
Ja bym raczej zaczekał na interwencję ze strony innych państw na ten incydent
Amonef:
Moim zdaniem jak nie zawieszą broni ktoś pomoże Gruzji no i to państwo też zaatakują chciałbym również dodać że Rosja ma z pewnością zapasy na długą wojne na większą skale więc żeby nie zaatakowali innych państw.
Pawel Najemnik z Farmy:
Mam taką prośbę na początku żeby nie zamykać tego tematu. Gościu dał dobry temat.
Więc tak Królewiec podzielić miedzy Litwę i Polskę, Osetię zrobić jako oddzielny kraj (całą nie tylko południową. Północna jest u ruskich) Miedwiediewa i Putina rozstrzelać. A Reprezentacje Rosji wywalić z Olimpiady (oczywiście ich medale na nasze konto)
MrCzarnymen:
Rosja to sukinsyny... sam to bym ich "kill em" ale na wypadek ataku jądrowego na syberii jest 30 tysięcy T-34 które nie wymagają prądu do działania. Ja tych kacapów nienawidze i zarżnął bym ten chory kraj utopiony w wódce.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej