Autor Wątek: Wywala z gry przed IV rozdziałem  (Przeczytany 5181 razy)

Description:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline marcin93

• Kret
  • *
  • Reputacja: 0
Wywala z gry przed IV rozdziałem
« dnia: 09 Sierpień 2008, 12:54:35 »
gdy idę na polowanie na smoki i jak wchodzę do górniczej doliny to przy kończu wczytywania wywala mnie na pulpit dlaczego, wcześniej tak nie miałem.

reinstalowałem grę, wgrałem service packa 1.1 dla nk, instalowałem starsze i nowsze sterowniki do karty graficznej i dalej to samo jest :( dlaczego?

http://odsiebie.com/pokaz/363153---cb9a.html  tutaj są moje save, jak by ktoś mógł przejść do górniczej doliny, zapisać, zuploadować i wrzucic tutaj może to coś pomoże
« Ostatnia zmiana: 22 Czerwiec 2009, 23:25:42 wysłana przez momo »

Offline Serail

• Weteran
  • Reputacja: -231
  • Wyczesana opowieść, wodzu
Odp: problem trzeci rozdział
« Odpowiedź #1 dnia: 09 Sierpień 2008, 13:05:09 »
A czy, gdy grałeś przed reinstalką G2, to również miałeś zainstalowane naszego patcha? Bo jeżeli tak, to spróbuj zagrać bez niego.

Forum Tawerny Gothic

« Odpowiedź #1 dnia: 09 Sierpień 2008, 13:05:09 »

Offline marcin93

• Kret
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 09 Sierpień 2008, 13:08:27 »
przed reinstalowaniem nie miałem zainstalowanego tego patha

Offline Reyden

• Kret
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: 12 Sierpień 2008, 13:28:50 »
Usuń tego patha wtedy powinno działać.

Offline Xtremex

• Kret
  • *
  • Reputacja: 1
« Odpowiedź #4 dnia: 23 Wrzesień 2008, 15:30:51 »
Ale wywala cię na pulpit czy przed tym jest Accent violation (czy jakoś tak, bo nie pamiętam :P)? Jeżeli to 2 to radzę zacząć grę od nowa bo już tak nie raz miałem podczas przechodzenia między światami. Nie wiem czy to bug czy wina nadpisywania savów, no ale odp na pytanie moje ^^

//A C C E S S!!!! -m
« Ostatnia zmiana: 22 Czerwiec 2009, 17:05:59 wysłana przez Demonical Monk »

Offline kronos1194

• Kret
  • *
  • Reputacja: 13
« Odpowiedź #5 dnia: 22 Czerwiec 2009, 15:15:32 »
Hmm w sumie nie miałem nigdy takiego problemu ale możesz przetestować sposób który przed chwilą wymyśliłem ^^ jeśli nie możesz wejść do Górniczej Doliny spróbuj do innego świata czyli w tym przypadku pozostaje ci Jarkendar jeśli tam wejdziesz pokręć się troche po świecie nie wiem porób zadania po zabijaj coś ale zrób coś później wróć do Khorinis i spróbuj wejść do Górniczej Doliny jeśli dalej będzie cię wywalać to znaczy że gra ci sie popsuła i musisz zacząć od nowa ^^

Offline Sirius

• Magnat
  • Reputacja: 65
  • Nie, nie wiem gdzie jest twój kotek.
« Odpowiedź #6 dnia: 22 Czerwiec 2009, 19:02:10 »
A może byś napisał post z sensem ? Połowa twoich wypowiedzi nic nie wnosi do dyskusji, jest zwykłym nabijaniem licznika. Co to za sposób ? Połaź se po świecie ile możesz ? To jest elementarna zasada tej gry ?

Po drugie patrz da datę założenia wątku, i wygooglaj sobie pojęcie necroposting. Normalnie mną niesie jak takich czytam...

Offline kronos1194

• Kret
  • *
  • Reputacja: 13
« Odpowiedź #7 dnia: 22 Czerwiec 2009, 19:11:24 »
O kurde nie spojrzałem na datę ale w takim razie takie stare tematy powinny być zamykane ale ja nie nabijam posty próbuje pomoc mówię nie miałem takiej sytuacji nigdy i myślę że taki pomysł jest dobry a z tym by coś porobił w jarkendarze to chodzi mi o to by nie wszedł i wyszedł niech tam coś zrobi by gra jakoś nie wiem jak to nazwać coś pozmieniała może tak to nazwę i wchodząc do GD może już go nie wyrzuci.

Offline Robben

• Magnat
  • Reputacja: 97
« Odpowiedź #8 dnia: 22 Czerwiec 2009, 19:40:51 »
w takim razie takie stare tematy powinny być zamykane
Nikt nie będzie żadnego tematu zamykał, a to dlatego, że problem nie został rozwiązany. To, że użytkownik jest od dłuższego czasu nieaktywny, to nie oznacza, że temat ma zostać zamknięty. W każdej chwili może wrócić na forum i poinformować, czy problem został rozwiązany, czy też nie. Poza tym, zawsze ktoś inny może mieć podobny problem i może zapytać w tym temacie, zamiast zakładać kolejny taki sam temat.

Być może taki problem mógłby zostać rozwiązany przy ponownym przechodzeniu gry.

EDIT: Pomimo, iż nie wiadomo czy problem został rozwiązany, to jednak temat zostaje zamknięty, bo użytkownik jest już od ponad roku nieaktywny, a kolejne odpowiedzi raczej nic nie wniosą nowego. W razie czego proszę o kontakt na PW.
« Ostatnia zmiana: 19 Wrzesień 2009, 02:32:26 wysłana przez Robben »

Forum Tawerny Gothic

« Odpowiedź #8 dnia: 22 Czerwiec 2009, 19:40:51 »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18