Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka

Próba Torlofa

<< < (3/3)

Sado:
Jeżeli masz Noc Kruka, porozmawiaj z Cordem (chyba, nie grałem w NK z rok), a on za drobną przysługę wykona dla Ciebie zadanie. Jeśli nie... ludzie moi, po prostu się podszkol, kup łuk, użyj zwojów, zaatakuj z zaskoczenia. Jest tyle sposobów...

Freek:
Niemam NK , a nie mam jakiegoś miejsca w pobliżu gdzie można wskoczyć i z łuku ich pyknąć ?

Mati92:
Idziesz do 'Martwej Harpii' i tam szukasz drogowskazu o nazwie "Do przełęczy Khorinis" Idziesz zgodnie z drogowskazami aż dochodzisz do mostu i jak tam są dwie drogi jedna prosto a druga w lewo,to idziesz tą w lewo i dojdziesz na farmę. Czy ty w ogóle wiesz gdzie jest 'Martwa Harpia'?  Eh nie ma innego sposobu. Musisz ich zabić. A jeśli chcesz trochę oszukać to zabij ich kodami wpisz  BMARVINB i jak masz podświetlonego strażnika to naciśnij F2 i wpisz kill to w tedy zabije strażnika automatycznie a jeśli chcesz grać bez cheatów to wróć tam kiedy masz więcej doświadczenia albo wykonaj misję z Sekobem

Freek:
Na misję z Sekobem to chyba zapóźno , i tak wiem gdzie jest "Martwa Harpia" , to już wolę poczekać niż używać kodów , thx za pomoc :)

Pozdro

Boba Fett:
Z tego co pamiętam ja ich zabiłem na wczesnym etapie w grze - oczywiście sposobem, żeby nie było. Jako że w Gothic 2 warto inwestować w łuk, można to tu wykorzystać. Jest tam bodajże w okolicy tej farmy taki duży kamień, na który da się wskoczyć (łatwo spaść) - po prostu musisz ich sprowokować, by zaczęli Cię atakować, podbiec do tego kamienia, wskoczyć/wspiąć się na niego i zacząć z góry ich eliminować z łuku. Możliwe, że za pierwszym razem Ci nie wyjdzie - Gothic to gra dla wytrwałych, więc jeśli Ci zależy na Najemnikach, próbuj aż się uda lub się podszkol, jak mówili inni. ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej