Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka
Próba Torlofa
Freek:
Witam , mam problem , jestem na farmie Onara , chcę zostać Najemnikiem , i Torlof(czy jakoś tak ) poddaje mnie próbie , jaka to próba ? Z początku myślałem że chodzi o pobicie 3 ludzi tych wrogich , zrobiłem to i Javier mi pogratulował a Torlof nadal czeka aż ukończę próbę , mógłby mi ktoś powiedzieć co mam zrobić ?
Enzo:
W dialogu z Torlofem masz taką kwestię "Jakie będą moje obowiązki" i wtedy automatycznie rozpoczynasz zadanie. Możesz wybrać jakie chcesz zadanie(Zabicie Strażników na farmie Bengara lub odebranie czynszu od Sekoba). Bez względu, które zadanie wybierzesz drugie z zadań będziesz musiał wykonać przed samym pójściem do GD aby otrzymać lepszą zbroję.
EDIT : Jeżeli wcześniej wcisnąłeś tą kwestię dialogową to popatrz w dzienniku jakie masz zadanie.
Mati92:
Trzeba było słuchać Torlofa... No cóż albo musisz zabrać pieniądze Sekobowi albo wyczyścić farmę Bengara ze straży miejskiej. Teraz wejdź w dziennik zadań i popatrz na swoje misje. Tam na 100% będzie twoje zadanie
Freek:
Problem w tym że w dzienniku nic nie ma , jednak wydaje mi się że muszę wybić strażników z sąsiedniej farmy Bengara , a propo , mógł by ktoś dokładnie opisać drogę ? Najlepiej od farmy Onara do Bengara , i prosze nie zaznaczajcie a mapie ...
Z góry thx
Mati92:
Farma Sekoba leży tam: Wyjdź z farmy Onara drogą. Gdy zauważysz że droga ma dwa wybory (prosto i w prawo) skręc w prawo i idź dalej. Jeżeli widzisz zarządcę który cię potem zatrzyma prosząc o złoto to znaczy że jesteś na farmie sekoba. A co do farmy Bengara to wpisz sobie kod na runę teleportacyjną na przełęcz Khorinis,bo to baaaaaaaaaaardzo daleko od farmy Onara. Jak coś jeszcze niejasne to pytaj :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej