Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Filmowa Bitwa

<< < (18/19) > >>

Alfeim:
The Punisher 12
The Dark Knight 12
Die Hard 4.0 (Szklana pułapka 4.0) 6 - KILL Stare, oklepane i nieudane. "Ciągnięte" na siłę. Nie opłacało się wydawać tych 18 zł na kino.
Pulp Fiction 8
Władca Pierścieni Dwie Wieże 14 - SAVE To właśnie dzięki filmowi zacząłem czytać literature Tolkiena. Kostiumy i efekty jak na tamte czasy nie są wcale gorsze od tych dzisiejszych. W dodatku przepiękna muzyka. Najlepszy film fantastyczny, a jego jedyna wada to sceny ucięte albo niezgodne z książką .
Hellboy: the Golden Army 14
Young Frankenstein (Młody Frankenstein) 14
Czerwony Smok (Red Dragon) 12
Coś (The Thing) 10
Monty Python i ÂŚwięty Graal (Monty Python and the Holy Grail) 10

Serail:
The Punisher 12 (Nie wiem, czy chodzi o starą wersję, czy o nową, lecz żadna z nich nie była taka świetna, aby mnie porwała.)
The Dark Knight 12
Die Hard 4.0 (Szklana pułapka 4.0) 4 Kill: Nie lubię filmów, w których bezsensu się napierdalają, nie ten poziom. Film musi mieć jakieś przesłanie. :D
Pulp Fiction 10: Każdy film Quentina Tarrantino zasługuję na punkciki, chociaż lepsze były od niego "Rezerwowe Psy", to i tak dostaje ode mnie save.
Władca Pierścieni Dwie Wieże 14
Coś (The Thing) 10

Baś-ka:
The Punisher 12
The Dark Knight 10: Kill. Nie lubiłem nigdy tej serii, jak dla mnie jest nudna i praktycznie ta tematyka jest powtarzana setki tysięcy razy.
Die Hard 4.0 (Szklana pułapka 4.0) 2
Pulp Fiction 10
Władca Pierścieni Dwie Wieże 16: Save. Lubię serię władcy pierścieni, po za tym dwójka z bitwą w helmowym jarze wymiata
Coś (The Thing) 10

Gromak:
Pora odświeżyć <ziewa2>

The Punisher 12
The Dark Knight 10:
Die Hard 4.0 (Szklana pułapka 4.0) 0 - kill Nigdy nie oglądałem, ale już nie miałem co zabić xD
Pulp Fiction 10
Władca Pierścieni Dwie Wieże 18 - save ÂŚwietny film, ze świetną fabułą. Ogólnie lubię tego typu filmy.
Coś (The Thing) 10

Wg nie pisanie drobnego uzasadnienia jest zbędne i odstrasza od głosowania :mellow:

Kederan:
Up.

The Punisher 12
The Dark Knight 10
Pulp Fiction 10
Władca Pierścieni Dwie Wieże 16 - Kill (Film naprawdę dobry. Ale adaptacja a książka... Kto czytał ten wie. Elfy?! W Helmowym Jarze?! Litości!)
Coś (The Thing) 10
Monty Python i ÂŚwięty Graal (Monty Python and the Holy Grail) 12 - Save (Monty Python nie potrzebuje uzasadnienia i kropka. Angole są świetni.)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej