Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Filmowa Bitwa
Dragosani:
The Punisher 12
The Dark Knight 12
Die Hard 4.0 (Szklana pułapka 4.0) 12
Pulp Fiction 8
Władca Pierścieni Dwie Wieże 10 - Save - Według mnie film świetny. Może nieco niedokładnie przedstawia, to co w książce, ale i tak ma świetną fabułę, muzykę no i efekty.
Hellboy: the Golden Army 12
Young Frankenstein (Młody Frankenstein) 14
Sami Swoi 16
Czerwony Smok (Red Dragon) 10
Yamakashi - Synowie Wiatru 6 - Kill - Po prostu nie lubię takich filmów. A w stosunku do tego, to mam podobną opinie jak poprzednik. Denna fabuła i ogólne nudy.
Grison:
The Punisher 12
The Dark Knight 12
Pulp Fiction 6 - Kill - Kolejny minus dla tego filmu. Tak jak już pisałem wcześniej nie przypada mi do gustu twórczość Tarantino.
Władca Pierścieni Dwie Wieże 10
Hellboy: the Golden Army 14 - Save - Film świetny, akcja okraszona dobrymi efektami specjalnymi, a do tego przeplatana humorem. Zabójcze dialogi i wspaniałe postacie odgrywane przez aktorów.
Sami Swoi 16
Czerwony Smok (Red Dragon) 10
Yamakashi - Synowie Wiatru 6
Dragosani:
The Punisher 12
The Dark Knight 12
Pulp Fiction 8
Hellboy: the Golden Army 14
Sami Swoi 18
Czerwony Smok (Red Dragon) 12 - Save - naprawdę dobry film. Szczególnie za postać Haliballa ;)
Yamakashi - Synowie Wiatru 0 - Kill - Nie lubię takich filmów.
Jako że jeden film poszedł do piachu napisze swoją propozycję.
Coś (The Thing) 10
Tiw:
The Punisher 12
The Dark Knight 12
Die Hard 4.0 (Szklana pułapka 4.0) 10- Kill Poprzednie części były o wiele lepsze, ta aby mieć kategorie wiekową PG-13 pozbawiona jest przekleństw, krwi, narkotków, czyli wszytkiego co najlepsze.
Pulp Fiction 8
Sami Swoi 20- Save, genialna polska komedia, którą widziałem i pewnie jeszcze zobacze wiele razy
Czerwony Smok (Red Dragon) 12
Coś (The Thing) 10
Sami Swoi poszli do filmowego nieba, także dodaje:
Monty Python i Święty Graal (Monty Python and the Holy Grail)- 10 z epizodem królika Dragosani'ego
user no. 11627:
The Punisher 12
The Dark Knight 12
Die Hard 4.0 (Szklana pułapka 4.0) 8 - KILL, Fabuła jak zawsze szablonowa - źli bandyci i dobry glina, który wplątuje się w całą aferę przypadkiem. Ogólnie film nie najgorszy ale poprzednie części wydawały się być lepsze.
Pulp Fiction 8
Władca Pierścieni Dwie Wieże 12 - SAVE, Film co prawda nie przedstawia dokładnie tego co jest w książce, ale za to ma dobrą muzykę i efekty specjalne.
Czerwony Smok (Red Dragon) 12
Coś (The Thing) 10
Monty Python i ÂŚwięty Graal (Monty Python and the Holy Grail) 10
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej