Strefa moddingu gier Gothic > Modding i game development

Nabór do teamu

(1/3) > >>

Eregrin:
Grupa modderska TG mod studios, poszukuje osoby, która mogła by się zająć scenariuszem, a konkretniej - wymyślaniem zadań do moda. Jak ktoś ma trochę wolnego czasu i wyobraźnię, ta praca jest w sam raz dla niego. Wszelkie oferty i pytania proszę zgłaszać w tym temacie.

Mc:
Chodzi tu tylko i wyłącznie o zadanie, bo jest gotowy fabuła??... czy wogóle od podstaw scenariusza??

Serail:
Ja dodam tylko, że osoby robiące błędy ortograficzne ni mają się wcale po co zgłaszać. Potrzebujemy ludzi, którzy potrafią pisać zadania w klimatach Gothica. Po drugie muscie mieć trochę wolnego czasu, aby móc pisać te zadania, ale obiecuję że opłaci się.
Edit: Tylko o zadania.

user no. 11627:
No dobra, ja sie mogę zgłosić, trochę wolnego czasu mam a i pomysłów też mi nie brakuje :D, z ortografią też chyba nie jest u mnie najgorzej.

Mc:
Mogłem to napisać wcześniej, ale niestety nie pomyślałem... chodzi mi mianowicie o to ile to by miało zająć... kiedy zaczniecie?? I czy na tydzień czy dwa mogło by niebyć w ogóle w kontakcie z wami?? (chodzi mi o czas wakacji jeszcze)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej