Strefa moddingu gier Gothic > Modding i game development

Nabór do teamu

<< < (2/3) > >>

Serail:
To zależy od tego, czy wyrobiłbyś normę, zanim poszedłbyś na urlop.

Mc:

--- Cytat: Serail w 07 Sierpień 2008, 19:40:39 ---To zależy od tego, czy wyrobiłbyś normę, zanim poszedłbyś na urlop.

--- Koniec cytatu ---

Jak chcecie mogę pomóc... Co do pomysłów to mi nie brakuje... Ortografia hm... no jak chce to pisze bez błędów... jak mi się nie chce to troche problem... Ale niestety nie będzie mnie w dniach 21-28 08 2008r troche czasu zostło, ale lepiej napisze z góry... Czasu mam do oporu oprócz sobotnich wieczorów...

Zależy to tylko i wyłącznie od waszego wyboru... jedynym warunkiem jaki by był jak byście mnie wybrali to: zapoznanie się z modem jakoś tak bliżej, heh ale to oczywiście podstawa. :)

Julian:
Ja sie zgłaszam nie robie błędów ortogroficznych a jeżeli robie to odrazu je poprawiam.Pomysłów też mi nie brakuje.

Serail:
W takim razie niech wszyscy chętni zgłaszają się do Eregrina, on zajmuje się questami, więc to on zadecyduje jaki pomocnik jest najlepszy. On da wam zlecenie testowe.

Eregrin:
Omówiłem to z Serailem w ten sposób:

Wszyscy zainteresowani, niech skontaktują się ze mną na tlenie/GG. Wytłumaczę wszystko jak robić etc, po czym dana osoba przejdzie próbę. Wyłonię 1 - 2 osoby, które będą pomagały.

PS.
Jak na razie, jedyny próbny quest jaki otrzymałem, a zarówno jego wykonawca ma naprawdę wielkie szanse, a mówię właśnie o osobie:

Lord Sado.

Czekam na następne questy, od następnych zainteresowanych. Jutro do wieczora macie czas na skonttaktowanie się ze mną, oraz przejście mojego sprawdzianu. Nie piszcie questów, przed kontaktem ze mną, ponieważ nie znacie schematu. Po jutrze, ogłosimy 1 - 2 osoby, które "zwyciężyły".

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej