Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka
Wojownikiem czy Mistrzem do Jarkendaru ?
artur1231852479:
idź na jak najwyszym poziomie umiejętnośc :) będzie ci łatwiej :) lepiej dobić tych kilka lvl i mieć z główki za to że będziemy dobrze władać bronią pochwali nas jack aligator. a przed 3 rozdziałem poniewaz nie uda cię się naprawić oka innosa jeśli nie przejdziesz dodatku: nie martw się kruk nie wyjdzie z jankendaru i cię nie rozchlasta :)
Pawel Najemnik z Farmy:
Najlepiej jest jak się idzie do Jankendaru przed pójściem do GD. I najlepiej jak się go skończy przed pójściem tam. A co do tematu (żebym nie spamował) to tam możesz pójść nawet zielony ale wtedy lepiej miej jakąś dobrą zbroje i miecz (chyba że grasz jako mag) bo blodwin nie jest takim cieniasem (pokonałem go jednym ciosem, ale tylko dlatego że miałem dobry miecz). co do kruka to on jest tak słaby (jak na lvl) że go łatwo pokonasz. Radze ci jednak podszkolić w łuku (ogniste demony). Jak napisałem w nawiasie w jednym z budynków są te stwory które nie radze atakować mieczem (ja przynajmniej nie ryzykowałem).
Tommy131:
Dzięki ludziska i chyba jednak pójdę do Jarkendaru z Mistrzem dwuręcznej.
Temat do zamknięcia.
P0ZDR0
yankus97:
ja ci radzę z bronią jednoręczną i dobrą zręcznością bo potem w obozie bandytów jest fajny miecz(Betty)
McSloniu:
Ja tam zawsze uczyłem się misrza dwureczej(w Jarkendarze) ponieważ są tam chyba 2 lub 3 tabliczki b. dwurecznej. A jak tam szłem to miałem w jednoręczej i w dwu. wojowika oraz strzelca w kuszach.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej