Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka
Wojownikiem czy Mistrzem do Jarkendaru ?
Tommy131:
Mam taki problem bo jestem już w wodnym kręgu i tak dalej i gdybym miał iść do Jarkendaru to nie wiem czy iść na wojowniku czy na mistrzu br. dwuręcznej bo jak grałem paladynem to poszedłem na wojowniku w jedno ręcznej i dałem rade.Bo 5 poziomów mogę jeszcze nabić.
P0ZDR0
Ingmar:
Ale w sumie ja Mistrza br. dwuręcznej robiłem dopiero tak w 4 rozdziale :P
To zalezy od tego jak chcesz woja zrobić.Możesz miec 100% br. dwuręcznej, albo 100% br. jednorecznej. W sumie ja miałem po 60 kilka% tu i tu.Ja bym radził na 1H :P
Mc:
możesz nawet iść do jankendaru z "zielonym" więc nie ma znaczenia nic takiego... jedyne znaczenie ma, żebyś przeszedł Nk przed końcem 3 rozdziału więc możesz mieć nawet i 90% jak się da :)
Tommy131:
Przed trzecim rozdziałem ? Czyli w 3 rozdziale Kruk sobie wyjdzie z Jarkendaru i mnie znajdzie i rozchlasta?
A tak w ogóle to chodzi mi o to że miałbym chyba problemy w walkach na poziomie wojownika broni dwuręcznej bo przecież na wojowniku się kiepsko naparza :| a mogę dobić te kilka poziomów.
P0ZDR0
Eregrin:
ja to tam zawsze wchodziłem z zielonym, ewentutalnie wojownik i dawałem radę. Tak się tylko wydaje, ze potwory mocne, są one słabe tak na prawdę. A co do bandytóqw, to jak dobrze parujesz ciosy, powinieneś sobie poradzić ;p
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej