Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Najtrudniejszy rozdział
Patero:
Pierwszy raz instalując grę i uruchamiając ją najtrudniejszym rozdziałem zdawał mi się ten numer jeden. To właśnie tam należy zdobyć odpowiedni poziom w celu przyjęcia do gildii, a i przemieszczać się w obrębie trzech obozów i w końcu wybrać stronę, z którą chce się trzymać do końca. Doprawdy wybór gildii nie jest taki prosty, jak się wydaje, bo ja po kilkumiesięcznej przerwie gry w 'jedynkę' mam nadal problem z przyjęciem do Nowego Obozu, jako szkodnik... Później zdaje się być wszystko łatwiejsze, każdy kolejny rozdział zdaje się być prostszy, czasami wręcz banalny.
Felmad:
Też sądzę że nie ma trudnych rozdziałów jednak jeżeli już to rozdział 1. Trzeba się trochę nabawić jeżeli chce się mieć postać na 13 (lub 15 lvlu dawno nie grałem :p) dlatego jest on w moim przypadku czasochłonny. Poza tym, można łatwo zginać od upadku a jak nie masz akrobatyki to % śmierci jest jeszcze większy xD
Sairus:
Dla mnie wszystkie rozdziały są łatwe. Chociaż dopóki nie zdobędę 3 czy 4 poziomu to I rozdział jest trochę trudny.
Aneuthanasia:
Rozdział nie są trudne, tylko pewne momenty w nich. Więc 1 rozdział cały bym zaliczył, zwłaszcza jak ktoś gra pierwszy raz :P
Enzo:
Wg mnie oprócz rozdziału 1(uważam, że jest trudny z bardzo prostego względu, gdyż zaczynamy od 0) trudny jest również rozdział 3 w którym poszukujemy kamieni ogniskujących, co swoją drogą jest jednym z najciekawszych jak nie najciekawszym zadaniem w pierwszej części Gothica. No i również ostatni szósty rozdział, gdzie trzeba przejść wszystkie pułapki by dorwać się w końcu do komnaty ÂŚniącego ;p.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej