Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Historia Anny-prolog

<< < (2/2)

Doman:
Ledwo się zaczęło i już się skończyło. Akcja za szybka, nie robisz spacji po znakach interpunkcyjnych. Ciężko się czytało, a zdania trudno zrozumieć. W ogóle mnie nie wciągnęło. Jednym słowem - nie postarałeś się.

--- Cytuj ---bląd
--- Koniec cytatu ---
Blond

--- Cytuj ---klijentów
--- Koniec cytatu ---
Klientów

--- Cytuj ---zamknąc
--- Koniec cytatu ---
Zamknąć

--- Cytuj ---aktóry
--- Koniec cytatu ---
Który

--- Cytuj ---jendaj
--- Koniec cytatu ---
Tutaj chodziło Ci zapewne o "jednak" lub o imię tego maga, które się pisze z dużej litery

--- Cytuj ---uspał
--- Koniec cytatu ---
uśpił

Tyle błędów znalazłem, tak więc jest ich bardzo dużo, jak na takie krótkie opowiadanie. W ankiecie zagłosowałem na jeden, a tutaj dam 1+/10. Tak więc zajmij się lepiej piłką nożną, lub rób te Twoje tekstury 3D :D

Eregrin:
No to jedziemy z oceną. Na wstępie powiem, że rzecz jasna zagłosowałem w ankiecie na 1.

Ortografia leży, lecz błędy wytknęli już poprzednicy. Po przecinku stawia się odstęp, po myślniku tak samo. Dobra, poprzednicy już to wycisnęli, więc teraz już przechodzimy więc do fabuły. Akcja dzieje się za szybko. podam wiec kilka przykładów:

--- Cytat: Mag Ognia Milten w 31 Lipiec 2008, 20:21:34 ---Tej nocy Anna nie mogła zasnąć,wyszła więc ze swojej chaty w Górnym Mieście w Khorinis,by spoglądać w niebo i obserwować gwiazdy.

--- Koniec cytatu ---

Można by opisac, że Anna się przekręca w bok, potem ponownie, jest niespokojna blablablablabla.

--- Cytat: Mag Ognia Milten w 31 Lipiec 2008, 20:21:34 ----Wiem,że masz tu to czego szukam. Zabije cię teraz i znajdę to-odezwał się Czarny Mag i prawą ręką utworzył kulę ognia,która spaliła Clarę.
--- Koniec cytatu ---

Mogło by byc napisane: W ręku maga, formowała się powoli ognista kula, która stawała się coraz większa blablablablablabla.

--- Cytat: Mag Ognia Milten w 31 Lipiec 2008, 20:21:34 ---Mag jendaj zauważył że jest obserwowany i zdjął kaptur by wprowadzić Annę w stan hipnozy. Gdy mu się to udało

--- Koniec cytatu ---

Mogło by byc chociaż, w jaki sposób ją wprowadził, bo chyba nie w ten, że Anna zauważyła jego facjatę...

Dobra. Dalej już nie będę wymieniac, po prostu szkoda słów.

Przechodzimy więc do ostatniej fazy, czyli ocen.

Ocena fabuły: 0/10 - Nudna, zerżnięta z Gothica - trzeba umiec wymyślac swój własny świat, a nie układac wydarzenia do tego, który już ktoś inny wymyslił. Miasto i powód wojny mogło by byc inne. Na dodatek fabuła dzieje się za szybko.
Ocena wykonania: 0/10 - Kiepska budowa zdań i wielka ilośc błędów ortograficznych.
Ocena końcowa: 0/10

PS.

--- Cytat: Kimi to Yozora to Sakamichi to w 31 Lipiec 2008, 20:28:51 --- ale jeżeli bym musiał, dałbym 3-4/10

--- Koniec cytatu ---

Taka ocena za coś tak beznadziejnego?

Altair:

--- Cytuj ---• Zaleca się,by każda kolejna część pracy miała minimum jedną stronę A4 (jedna strona w Wordzie).
• Prace pisemne powinny być wcześniej sprawdzane przez autora, zanim zostaną zamieszczone na forum, aby były one w stanie używalności.
--- Koniec cytatu ---

Temat zamykam a autora upominam po raz kolejny.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej