Błędy z mojej listy, które jeszcze nie naprawiłeś:
1. Edgor może cię nauczyć wszystkiego o krwiopijcach, a więc jak uczy cię pozyskiwać wydzielinę z żądła to nie ma w dzienniku, że tę umiejętność posiadamy. Tę umiejętność możemy się także nauczyć z księgi, która jest na zamku w GD. Powinno być tak:
Teraz mogę:
---- pozyskiwać wydzielinę z żądła krwiopijcy. Aha i jeszcze jak nauczę się wszystkich umiejętności o krwiopijcach to nadal widnieje dialog dot. nauki, a powinno go już nie być.
2.Zadanie z Festerem (z polnymi bestiami): rozmawiamy z nim o gnieździe polnych bestii, pojawia się wpis w dzienniku, a po wykończeniu bestii i pobiciu Festera, wpis z dziennika znika(nie ma go ani w aktualnych ani w ukończonych zadaniach). Proponuję aby po pokonaniu polnych bestii i pobiciu Festera zadnie wylądowało w „Zaliczone zadania”.
3. Muszę dać Pardosowi miksturę leczniczą, mam do wyboru esencję, ekstrat i eliksir, kiedy mu daję eliksir nie widać żadnego efektu(nie zwiększa mu się życie), a dając mu ekstrat lub estencję jest jak powinno.
4.Po wykonaniu misji z polowaniem na brzytwiaki(chyba po tej misji) nie mogę rozmawiać z Henrym, mówi żebym go zostawił w spokoju.
5. Kiedy zapytamy Meldora "Czy są tu jakieś interesujące rzeczy", mówi on nam, że Kardif sprzedaje informacje i pojawia się wpis w dzienniku, potem kiedy zagadamy pierwszy raz do Kardifa, pojawia się wpis, że on sam może nam sprzedać informacje. Czyli jeden wpis jest niepotrzebny. Proponuję aby zrobić tak: jak zapytamy Meldora "Czy są tu jakieś interesujące rzeczy" to żeby nie pojawiał się wpis w dzienniku, albo żeby w ogóle tego dialogu nie było.
6. Mógłbyś zrobić zrobić coś z tą Vanją(tą z burdelu, stoi razem z Peckiem w jednym z pokoi). Po wykonaniu zadania dot. zaprowadzenia Pecka do koszar zostaje sama i stoi w wejściu do pokoju. Mógłbyś zrobić np. tak aby po wykonaniu tego zadania poszła tańczyć razem z Nadią. Aha i dobrze by było abyście usunęli jej dialog „Jestem zajęta”.
7. Mógłbyś dodać jakieś wpisy w dzienniku w misji „Paczka ziela”; pytamy Boda czy ma tę paczkę i dawałby wpis np. „Ja nic nie wiem o żadnym zielu”, potem coś z Darem i np. to że sprzedał paczkę w porcie.
8. To już rozważałeś ale nie wiem czy naprawiłeś - w misjach w Jarkendarze możemy zdobyć paczkę stali i paczkę wytrychów, którą można otworzyć. Proponuję aby paczkę stali można było także otworzyć(bo w ogóle się nie da) lub po wykonaniu zadaniu dot. jej oddania nie można było jej w ogóle kupić
9. "więcej opcji", w zdaniu w tym przypadku powinno być chyba bez kropki -
http://ifotos.pl/uploaded/19504.JPG10. Napis kocioł nad tym przedmiotem jest źle umiejscowiony, ty mi odpisałeś, że każdy trzeba poprawiać osobno. Tu masz listę -
http://www.sendspace.pl/file/2Yqm4wVH/