Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Service Pack v1.4 dla Nocy Kruka już jest (nowy patch)!

<< < (65/70) > >>

Puotek:
muttley, słomiany zapał? Prawie dwa miechy a service packa nie widać...
Gdybyś jednak nadal coś robił w jego sprawie, to mogę dorzucić parę bugów, gram od nowa już jakiś czas i wychwyciłem nawet jeden niemiecki tekst, ale nie będę się tu rozpisywał jeśli już Ci się odechciało wydawać SP.

Isentor:
Podaj te błędy, jeśli nie muttley to kto inny na pewno poprawi to w nowej wersji.

Puotek:
- podczas pierwszej rozmowy z Cavalornem pojawia się wpis w dzienniku: "Magowie Wody" ale jest pusty, dopiero do rozmowie z Vatrasem jest tam zapisywana jakaś informacja. Wydaje mi się, że wcześniej to nie wystepowało, może to wina SP 1.4 a może po prostu u mnie jednorazowo się stało coś takiego.

- Podczas wykonywania zadania z częściami ornamentu, gdy idziemy do kamiennego kręgu za farmą Lobarta, stoi tam Cavalorn - goły, a powinien mieć założony strój wodnego kręgu. Po rozmowie już jest wszystko ok, bo zakłada strój farmera i idzie do Khorinis.

- Wcześniejszy service pack poprawiał błąd ciągłego pojawiania się wpisu w dzienniku, gdy pytało się Thorbena o wytrychy. Przydało by się wprowadzić taką samą poprawkę jeśli chodzi o Gaana - gdy rozmawia się z nim o prychającym smoczym zębaczu, oraz przy rozmowie z Riordianem o budynkach pradawnych.

- I jeszcze jeden niemiecki tekst, który się jakimś cudem uchował: Gdy Franco wysyła nas, żebyśmy porozmawiali z Ramonem na temat wejścia do obozu, należy z nim (Ramonem) porozmawiać i wyczerpać wszystkie ścieżki dialogowe. Wtedy gdy zagada się go po raz kolejny jest tylko jeden dialog do wyboru: "Ich bin der neue Mann"

Na razie tyle, jestem w trzecim rozdziale i skończyłem wszystkie wątki w jarkendarze. Na bieżąco będę dodawał nowe bugi jeśli takowe znajdę.

Robben:

--- Cytat: Puotek w 22 Wrzesień 2009, 15:54:58 ---- podczas pierwszej rozmowy z Cavalornem pojawia się wpis w dzienniku: "Magowie Wody" ale jest pusty, dopiero do rozmowie z Vatrasem jest tam zapisywana jakaś informacja. Wydaje mi się, że wcześniej to nie wystepowało, może to wina SP 1.4 a może po prostu u mnie jednorazowo się stało coś takiego.

--- Koniec cytatu ---
Tak było również bez Service Packa.

Olek777:
1.Gdy potwory nas atakują i pijemy miksturkę to się odnawia.
2.Krwiopijcy i harpie wlatują nam na łeb.
3.Jak naparzamy z czaru z bliska to nie zadajemy obrażeń.
 Pierwsze dwa były, a trzecie to nie bug. Na przyszłość poczytaj trochę wcześniejszych postów zanim napiszesz.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej