Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Service Pack v1.4 dla Nocy Kruka już jest (nowy patch)!

<< < (64/70) > >>

muttley:
Tak, będzie ważył 100 MB, bo trzeba wrzucić plik .zen i w dodatku będzie potrzebne użycie Gothic Startera - bo w każdym innym wypadku nie będzie widać zmian w świecie.

Robben:
No to właśnie o tym mówię. Nikt nie będzie pobierał 100mb tylko dlatego, że Vanja schodzi na dół i że świat zawiera niewidzialne ściany. Najlepiej to się skupić tylko na błędach (o ile jeszcze jakieś poważniejsze zostały, ale zobaczymy jak już pan Szkodnik sporządzi ich listę ;]).

Szkodnik6:
muttley jeżeli przeglądnąłeś poprzednie strony to w zasadzie nie będzie co poprawiać. Fakt, niektóre błędy co proponowałem, po poprawieniu zajmowałyby właśnie ok. 100 MB więc nie warto, no chyba....

P.S. muttley odbierz PW.

muttley:
Szkodnik opisał mi kilka bugów, większość z nich naprawiłem, część już była (chyba wczytywał save sprzed wgrania SP), SP v.1.5 jest blisko.

Isentor:

--- Cytat: muttley w 01 Sierpień 2009, 13:58:17 ---w dodatku będzie potrzebne użycie Gothic Startera - bo w każdym innym wypadku nie będzie widać zmian w świecie.

--- Koniec cytatu ---
Nie trzeba używać Gothic Starter. Wystarczy świat w formacie *.zen skompilować do postaci vdf.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej