Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Service Pack v1.4 dla Nocy Kruka już jest (nowy patch)!
Respev:
Szkodnik, no bez takich "pierdół" proszę. Jak będę się zajmował "błędami" w stylu "Przy nazwie Skórzanego mieszka jest nie potrzebna kropka." to nigdy tego SP nie skończę...
Szkodnik6:
--- Cytuj ---Szkodnik, no bez takich "pierdół" proszę. Jak będę się zajmował "błędami" w stylu "Przy nazwie Skórzanego mieszka jest nie potrzebna kropka." to nigdy tego SP nie skończę...
--- Koniec cytatu ---
Fakt <_<. Masz rację.
Felmad:
Wiec tutaj wypisuje sie bugi. Aha. No to jest taki podobny. W nocy ludzie w domach śpią. Lecz kiedy wskoczymy (dosłownie) do domu to goście dalej śpią. Albo jak ma się Szpon, to czasami (często to miałem z orkami) kiedy piorun uderzył, to ork ginął, ale jeszcze uderzał we mnie. Raz tak mnie zabił i się wkurzyłem. Trzeba by coś z tym zrobić.
Dawno nie grałem i nie pamiętam. Jak przejdę MT to się zobaczy.
Respev:
piotreknekroszkielet, nie do naprawienia.
Felmad:
Szkoda. Nawet bardzo. Ale dzięki za info. Oczywiście będę informował na bierząco. W tym jestem expertem Uśmiech
--- Cytat: Nilstem w 20 Grudzień 2008, 19:15:20 ---- Poprawiono mini-zadanie związane z księgą rachunkową Lehmara. Teraz oddając księgę Thorbenowi, Coragonowi lub Hannie, nie możemy jej w żaden sposób odzyskać.
--- Koniec cytatu ---
Szkoda. A gdzie można ściągnąć tego patch'a?
Ktoś bardzo mądry wymyślił opcję ,,Edytuj". Na pewno nie dla wyglądu jest ona na forum...
Aha. No to sorry. Czasami mi się zapomina.
Coś mi się przypomniało. Jak się nauczymy skórować gady, to, o dziwo! w zębaczach, brzytwach, jaszczurach i chyba kąsaczach są skóry topielca!
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej