Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Service Pack v1.4 dla Nocy Kruka już jest (nowy patch)!

<< < (5/70) > >>

Mc:

--- Cytat: Respev w 01 Sierpień 2008, 17:38:36 ---To ja go u siebie osobiście nie zauważyłem. Jeśli po przemienieniu się np. w zębacza skoczę w przepaść, zabijam się.

--- Koniec cytatu ---
A to przepraszam pewnie to tylko w niektórych przemianach działa i to nie jest pewnie bug...

Respev:
Z moich obserwacji, które właśnie przeprowadziłem, wynika, że przy upadku tylko polna bestia i owca są nieśmiertelne. Spróbujemy to naprawić.

Mc:

--- Cytat: Respev w 01 Sierpień 2008, 17:56:54 ---Z moich obserwacji, które właśnie przeprowadziłem, wynika, że przy upadku tylko polna bestia i owca są nieśmiertelne. Spróbujemy to naprawić.

--- Koniec cytatu ---
Wiedziałem że z tą polną bestią coś nie tak...
A żeby nie spamować to moglibyście zrobić coś z tymi kamiennymi strażnikami, żeby nas wszystkie atakowały, albo żeby nie dawały exp, te które się nie ruszają bo można mieć exp po zabiciu bezbronnego strażnika kamiennego który nas nie atakuje, a poziom by troche wzrósł dzięki takiemu czemuś

przemo0212:
Ja w Nocy Kruka zauważyłem coś dziwnego mianowicie w II bez dodatku można było na początku ominąć strażników  i przejść po górach od strony statku i wejść tak do miasta gdy szliśmy do Laresa ten wyskakuje nam z kwestią
-Jak się tu dostałeś, przypłynołeś tu haha to dobry sposób na ominięcie strażników przy bramie.
I bodajże 500 doświadczenia a w Nocy Kruka czegoś takiego nie ma przynajmniej u mnie a szkoda bo na początku bardzo się przydaje. Może można tą kwestie usprawnić bo gdy wejdziemy do miasta bokiem między strażnikami to ta kwestia jest.

Respev:
To działa tylko wtedy, gdy nie przejdziesz przez bramę miasta. Występuje to także w Nocy Kruka.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej