Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Service Pack v1.4 dla Nocy Kruka już jest (nowy patch)!

<< < (4/70) > >>

Mc:

--- Cytat: Respev w 01 Sierpień 2008, 14:50:48 ---Chwila, jak "podczas przemiany"? W momencie przemiany, tak? Czy może już po przemianie?

--- Koniec cytatu ---
No kiedy jesteśmy już przemienieni np. w Polną Bestię

Respev:
Co do błędu z Bennetem, to występuje on dlatego, że postać ta wykonuje rutynę i cały czas nagrzewa stal, przez co ona ląduje w jego ekwipunku. Na razie widzę tylko jedno rozwiązanie - Bennet nie będzie miał w ogóle do sprzedaży stali, za to Hodges (pomocnik Benneta) będzie mógł ją sprzedawać w ilości 3 sztuk na rozdział. Odpowiada wam takie rozwiązanie?

Gorion:

--- Cytat: Respev w 01 Sierpień 2008, 14:56:07 --- Odpowiada wam takie rozwiązanie?

--- Koniec cytatu ---
Mi jak najbardziej.

Sorry za krótkiego posta ale potem przeprowadzę edycję i dodam parę BUG'ów do naprawy.

Szkodnik6:
Misja z zabójstwem Estebana, kiedy pytam Huna kto stoi za próba zabójstwa dochodzę do wyboru dwóch dialogów:
1."Jeśli stoisz za próbą zabójstwa, to zapłacisz za to!"
2.nie wazne co było
Jak daje ten pierwszy dialog to on mówi, że podlizuje się Estebanowi i takie tam. Chcę wyjść z dialogu ale on cały czas do mnie zagaduje z tekstem"czego jeszczze chcesz, spadaj z tąd" nawet nie mogę sie ruszyć na bok, weźcie to sprawdźcie
P.S. sprawdźcie mojego poprzedniego posta

Respev:
Nowy Service Pack, wersja 1.1. Szczegóły w pierwszym poście.

A co do błędu:

--- Cytuj ---O jeszcze o tym zapomniałem i przepraszam że pisze już tu 3 raz, ale mianowicie chodzi o to że podczas przemiany gdy spadniemy z wysoka nie zabija nas a w taki sposób możemy przejść palisadę orków!!

--- Koniec cytatu ---
To ja go u siebie osobiście nie zauważyłem. Jeśli po przemienieniu się np. w zębacza skoczę w przepaść, zabijam się.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej