Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Service Pack v1.4 dla Nocy Kruka już jest (nowy patch)!
Szkodnik6:
Jest ich znacznie więcej, przecież zamieściłem wszystko w pliku. Niestety przy każdym kotle napis jest źle umiejscowiony.
Respev:
W pliku tekstowym z tymi błędami nie ma ani jednej wzmianki odnośnie kotłów.
Szkodnik6:
--- Cytat: Respev w 19 Sierpień 2008, 15:49:11 ---W pliku tekstowym z tymi błędami nie ma ani jednej wzmianki odnośnie kotłów.
--- Koniec cytatu ---
Bo są w drugim pliku razem z "piłami do cięcia". Link - http://www.sendspace.pl/file/rs6vrfIZ/
Knopix:
Zainstalowałem tego Service Packa 1.2 i znalazłem kilka błędów:
- Co prawda z goblinów nie wypadają już żadne lagi ale z młodych goblinów tak. Np. z tych które są na samym początku w jaskini przez którą się idzie do Lestera.
- Kiedy Jack Aligator nauczy nas już tego co wie na temat oprawiania zwierząt, dialog nie znika, a powinien być tekst że nie może nas już niczego nauczyć. W ogóle cały ten dialog jest niedopracowany.
- "Service Pack" nie jest zły ale "Community Patch" brzmi lepiej bo nie kojarzy się z Windowsem. :-\
...z niecierpliwością czekam na kolejną wersję rozwojową ;)
Respev:
--- Cytuj ---- Kiedy Jack Aligator nauczy nas już tego co wie na temat oprawiania zwierząt, dialog nie znika, a powinien być tekst że nie może nas już niczego nauczyć. W ogóle cały ten dialog jest niedopracowany.
--- Koniec cytatu ---
Zajmiemy się tym. Dziś w chwili wolnego naprawiłem te błędy:
--- Cytuj ---U strażnika niewolników(tego z kopalni złota) po wykonaniu zadania z uwolnieniem niewolników nadal widnieje dialog ”Uwolnij niewolników”, chodź już dawno są w Khorinis.
--- Koniec cytatu ---
--- Cytuj ---Aby wykonać zadanie „Ktoś cos zgubił” należy oddać Hannie bardzo starą mapę, którą ma Brahim(kartograf), kiedy ją oddaję to ta mapa zostaje w ekwipunku, a nie powinna.
--- Koniec cytatu ---
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej