Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Service Pack v1.4 dla Nocy Kruka już jest (nowy patch)!

<< < (26/70) > >>

Respev:
Co do wpisów w dziale "Nauka" w dzienniku - naprawione. Teraz wpisy, które tam były (dokładnie 4 w całej grze) zostały przeniesione do działu "Nauka w świecie zewnętrznym".

Szkodnik6:

--- Cytat: Respev w 21 Sierpień 2008, 20:23:44 ---Co do wpisów w dziale "Nauka" w dzienniku - naprawione. Teraz wpisy, które tam były (dokładnie 4 w całej grze) zostały przeniesione do działu "Nauka w świecie zewnętrznym".

--- Koniec cytatu ---

A usunąłeś dział "Nauka" i czy masz zamiar dodać wpisy do tego działu, osób, które go nie dają(listę osób masz w moim pliku z błędami?

Respev:

--- Cytuj ---A usunąłeś dział "Nauka"
--- Koniec cytatu ---
Poznaj lepiej podstawy programowania i zasady działania skryptów w Gothicu a potem zadawaj takie pytania. Jak można usunąć taki dział, skoro on tworzy się dopiero po zagadaniu do tych postaci, przy których był ten błąd? Po drugie, to z dodawaniem wpisów zrobi się jutro.

Prezentacja niewidzialnych (tj. one dopiero będą niewidzialne, na razie są czarne po to, byśmy łatwo je dostrzegali w edytorze, tj. ich układ itd.) ścian w okolicach domu Matteo:

Respev:
Jack Aligator naprawiony.

Pawel Najemnik z Farmy:
Znalazłem inny sposób przejścia z 3 rozdziału (wątpię żeby ktoś z tego korzystał oprócz mnie) do 6. Będąc Paladynem możesz bez problemu wejść na statek wtedy tylko wystarczy znaleźć klucz i 6 rozdział gotowy. Nie radze z tego korzystać Nie dość że ominęło cię kilka smoków to jeszcze nie bierzesz ze sobą  żadnych kumpli (Tylko Xardas pod koniec). Według mnie wystarczy usunąć dialog dopóki nie będzie 5 rozdziału

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej