Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Wasze oczekiwania i nadzieje w Gothic 4

<< < (2/3) > >>

Kermitt:
Ty to bajek chyba dużo nie czytałeś :lol:

--- Cytuj ---orzenic sie z ksierzniczka
--- Koniec cytatu ---

A co do G4, hmmm ... to już nie będzie Gothic (zresztą rzeczywiście tak będzie bo ... będzie to Arcania !). Grafika będzie bliższa tej z trójki (cukierkowa, prosto z Krainy Czarów) niż tej z jedynki czy NK. Fabuła będzie prostoliniowa i bezsensowna (zabij króla i wybierz sobie czy zostajesz nowym włądcą czy wracasz do rybołówstwa, bo my tu na dniówkach samych we dwóch nie wyrobimy). ÂŚcieżka dźwiękowa jedynie może trzymać poziom. Niestety saga Gothica skończyła się wraz z przybyciem SroÂŁódu który zrypał tak wspaniale zapowiadającą się grę. Jedynym kołem ratunkowym dla fanów Gothica może okazać się inny wyrób Piranhii, Risen. Skąd to wiem ? Bo znam wydawce i producenta, patrząc na G3 i dodatek - a zwłaszcza na dodatek - niczego więcej się nie spodziewajcie żeby później nie było rozczarowań.

Sajan:
Skąd wiesz? Grałeś już w Arcanie? Co do cukierkowej krainy,faktycznie w g3 taka była, ale w g4 ma być podobno opcja, czy wybrać Europejską(bardziej mroczną), czy Amerykańską(cukierkową).Ja osobiścię myślę, że Spellbound zrobi dobrą grę.

Kermitt:
Nie grałem w Arcanie, ale za to w G3 i Zmierzch Bogów i ja już straciłem nadzieję. Jeśli chcesz to oczywiście możesz się łudzić że gra będzie dobra ale później będzie straszne rozczarowanie i żalenie smutków. Możesz mnie wyśmiać ale dam sobie rękę uciąć że tak samo będę pisał po premierze.

Król-Czarnoksiężnik:
Gra będzie,patrząc na wszystkie pomysły twurców i ich ewidentny negatywny stosunek do poprzedniej PRAWDZIWEJ serii będzie kompletną porażką i nie ma co na nią liczyć.Najgorsze pomysły to chyba zrobienie z Bezimiennego tyrana no i oczywiście ten z tym nowym ''bezimiennym",który jest jóż kompletnie żałosny i tego zdania już chyba nigdy nie zmienie.

Miemol:
G4 powinien być super, inaczej już prawie nikt nie kupi następnej częsci (o ile wyjdzie). No i mam wielką nadzieję, że łuki będą takie jak w G1 albo G2, bo to co zrobili tej bronii w G3 to według mnie cios poniżej pasa.... Pozdrawiam ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej