Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Wasze oczekiwania i nadzieje w Gothic 4

<< < (3/3)

Ci@cho:

--- Cytat: Miemol w 17 Styczeń 2009, 23:27:05 ---G4 powinien być super, inaczej już prawie nikt nie kupi następnej częsci (o ile wyjdzie). No i mam wielką nadzieję, że łuki będą takie jak w G1 albo G2, bo to co zrobili tej bronii w G3 to według mnie cios poniżej pasa.... Pozdrawiam ;)

--- Koniec cytatu ---
Czyli co? Wolisz zeby ci komputer na farta celowal? Mnie to zawsze wkurzalo stoje bardzo blisko przeciwnika a i tak nie trafiam. To byla katastrofa. Ale to tylko moja opinia ;)
Cios pionizej pasa to robienie z beziego tyrana. Cieszę się że jest nowy bohater ale czemu ze starego robia tyrana i bandziora? ÂŻal i ból.

stefan666:

--- Cytuj ---Czyli co? Wolisz zeby ci komputer na farta celowal? Mnie to zawsze wkurzalo stoje bardzo blisko przeciwnika a i tak nie trafiam. To byla katastrofa. Ale to tylko moja opinia Mrugnięcie
Cios pionizej pasa to robienie z beziego tyrana. Cieszę się że jest nowy bohater ale czemu ze starego robia tyrana i bandziora? ÂŻal i ból.
--- Koniec cytatu ---

A ja powiem tak mi ten Bezio przez te 4 części już zbrzydł... Pomysł na fabułę ym nie oszukujmy się lekko naciągnięty co do łuków to się zgodzę w g3 wygląda to zdecydowanie lepiej. Może będzie opcja żeby "nawrócić" bohatera. Tak czy siak mnie to nie interesuje bo i tak tego nie kupie ;]

Ci@cho:
Ja tez tego nie kupie. Im wiecej o tym czytam tym bardziej chce mi sie rzygac. Niby betatesterzy jowood maja wychwycic kazdy blad. To oni w ogóle maja betatesterow? Tak czy srak tego nie kupie tego. Nie bede wydawal kasy na kolejnego chlama pod wzgledem fabularnym a jak zmierzch bogow  byl wstepem do gothic 4 to boje sie co takiego wymysli spellbound.
                                                                                                                       Pozdro

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej