Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Historia Diega - Fan Art - Opowiadanie

<< < (2/4) > >>

Xerxes:
Super! Widze zainteresowanych , dziękuje za świetne oceny , obiecuję że nie zmienie nic w stylu i formie kolejnych części , dokładnie teraz biorę się do roboty. Pozdrawiam .   
PS. (Srebro jest lekkie i da się je zmieszać ze stalą która niewiele traci na twardości. Srebrny miecz dobrze wygląda i w średniowieczu podobno wierzono że srebro ma magiczne właściwości [miecze ozdobne były często ze srebra] )

Gordian Morii:
Więc zabieraj się za pisanie hehe. A właśnie nie oceniłem 9/10 za przedstawienie w bardzo ciekawy sposób osoby i postępowania młodego Diega oraz za styl opowiadania (tę nutkę niepewności i strachu przy okradaniu kupca). Ogólnie mówiąc praca super! Pozdrawiam.
 Napisales dwa posty oceniajace to samo opowiadanie. Na razie upomnienie, kolejne zlamanie regulaminu zostanie ukarane moderacja.

Anv:
Według mnie praca jest super. Widać że się starałeś i do niej przykładałeś. Fabuła jest naprawdę dobra i bardzo wciągająca. Czekam na dalsze części. Błędów raczej nie widziałem jeżeli tak to tylko drobne.
 Ocena zupelnie bez konkretow. Jak mowi regulamin dzialu tworczosc:

--- Cytuj ---Wypowiedź tego typu powinna zawierać odpowiednio uzasadnione argumenty, dotyczące danej pracy.
--- Koniec cytatu ---

Na razie tylko upomnienie.

Kirgo32:
Raczej nie oceniam prac użytkowników w dziale twórczość Własna, ale to opowiadanie postanowiłem ocenić, ze względu na to, że najbardziej spodobało mi się ze wszystkich, które czytałem na forum.

Zalety opowiadania:

1. Nie widzę błędów ortograficznych w pracy,a jeżeli jakieś są to naprawdę mało znaczące.
2. Wymyśliłeś fabułę, która potrafi zaciekawić chyba każdego.
3. Piszesz przemyślane, estetyczne i ładnie ułożone zdania, dzięki czemu takie opowiadanie aż chce się czytać.
4. Wykorzystałeś osoby i zadania ze świata Gothic, na dodatek tak sprytnie, że czytając pracę miałem wrażenie, że to dzieje się naprawdę w świecie Gothic. (Jak bym przechodził Gothic 2 Diegiem) ;).
5. Widać też, że znasz się trochę na kowalstwie xD.

Wady opowiadania:

Zauważyłem tylko jedną, a mianowicie to powinieneś bardziej rozbudowywać poszczególne części (te są za krótkie moim zdaniem).

To wszystko i mam nadzieję, że niedługo przeczytam kolejne części.

Bury Zenosław:
Musisz napisać jak najszybciej napisać następne części. Błędów ortograficznych nie ma, kilka interpunkcyjnych. Po prostu te opowiadanie jest idealne. Nie mogę się doczekać kolejnych części.A przy okazji 8 sierpnia mam urodziny... co za zbieg okoliczności.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej