Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka

Pusty zamek w górniczej dolinie

<< < (2/4) > >>

Doman:
Istnieją jeszcze kody na smoki:

insert dragon_fire - ognisty
insert dragon_swamp - bagienny
insert dragon_ice - lodowy

Nie pamiętam tylko kodu na kamiennego, ale popróbuj z literkami np. insert dragon_w/e/r/t/y itd.

Drawed:

--- Cytat: VvMcvV w 24 Lipiec 2008, 18:44:52 ---chłopie skąd ty masz tą gre?
jak pirata to się nie dziwie...
jak orginał to są sposoby do "dostania" nowej płytki, ale to dziwne że się tak dzieje jeżeli to orginał...

--- Koniec cytatu ---

teraz to już nie ma sensu, za dużo czasu poświecilem, i nie mam zamiaru zacznac od nowa(wybilem wszystkie potworki i robilem wszystkie mozlwie questy( + noc kruka))

--- Cytat: Doman w 24 Lipiec 2008, 18:51:04 ---Istnieją jeszcze kody na smoki:

insert dragon_fire - ognisty
insert dragon_swamp - bagienny
insert dragon_ice - lodowy

Nie pamiętam tylko kodu na kamiennego, ale popróbuj z literkami np. insert dragon_w/e/r/t/y itd.

--- Koniec cytatu ---

Próbowałem już przyzywac paladynów i smoki, ale paladyni nie mówią nic nowego na temat zadania, (a pamietam że percival albo orik mówili o miejscach w których znajduja sie smoki), a z przywolanymi smokami nie włącza sie okno dialogowe, ale dzięki.

Mc:
po prostu jak masz płytę orginalną odeślij ją zapłacisz grosze za nową płytę, a save zapiszasz sobie na komputerze... podczas nowej instalacji ;P

Gordian Morii:
Chyba że to pirat ale choćby i nawet to rzadko zdarzają się rzeczy jakie opisałeś

Drawed:

--- Cytat: VvMcvV w 24 Lipiec 2008, 19:06:11 ---po prostu jak masz płytę orginalną odeślij ją zapłacisz grosze za nową płytę, a save zapiszasz sobie na komputerze... podczas nowej instalacji ;P

--- Koniec cytatu ---

w sumie możnaby, ale myślisz że instalacja z innej płytki coś pomoże? na poczatek pożyczę płyte od kumpla i zobacze czy to coś zmieni. Poczekam jeszcze jeden dzień, może ktoś wpadnie na jakis pomysł, bo naprawdę zalezy mi żeby kontynuowac gre, całkiem nieźle mi szło ;]

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej