Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka

Pusty zamek w górniczej dolinie

(1/4) > >>

Drawed:
Zacząłem akt 4, ide drogą, spotykam łowców, pogadalem z nimi i ide dalej. Wkoncu dostalem sie do zamku, pustego zamku jak sie okazalo, nie było ani jednego paladyna, sami łowcy i angar. Co moge zrobic z tym bugiem? wczytywałem wczesniejsze save i nic, ciagle to samo :/
Z góry ogromne dzięki, bardzo zalezy mi na odpowiedzi.

Doman:
Zapewne jedynym rozwiązaniem jest reinstalka, jednak z tego co pamiętam, to nie musisz rozmawiać z żadnym paladynem, aby przejść ten rozdział. Jedyne co dadzą Ci paladyni, to doświadczenie, więc będziesz miał trochę trudniej. Możesz skorzystać z kodów, by przyzwać paladynów, z tego co pamiętam to insert pal_250_garond daje Ci Garonda, a chyba od pal_250-300 są paladyni z górniczej doliny.

Drawed:
Wielkie dzięki za szybką odpowiedź, przed chwila przeszedłem sie po górniczej dolinie i okazało się, że i smoków nie ma, ani innych npc oprócz łowców. Mam nadzieje, że reinstalka pomoże

Drawed:
 niestety nic nie pomogło, chyba nigdy nie uda mi się skonczyc g2, to już 4 podejscie i zawsze coś musi sie schrzanic.

Mc:
chłopie skąd ty masz tą gre?
jak pirata to się nie dziwie...
jak orginał to są sposoby do "dostania" nowej płytki, ale to dziwne że się tak dzieje jeżeli to orginał...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej