Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Najgorszy/Najlepszy serial
Elrond Ñoldor:
Najlepsze?
Oczywiście Gra o tron, tylko szkoda że tak mało w niej magii, lubiłem ogladać Hausa, a teraz ogladam Sherloca. ÂŚwietny serial godny polecenia.
Najgorsze to według mnie wszelakie południowo-amerykańskie miłosne tasiemce, durne polskie romansidła. O tym gównie typu Trudne sprawy nawet nie wspomnę.
dafort:
Dobre z tego co ostatnio w TV leci:
- A Team (sentyment z dziecinstwa, fajnie obejrzec B.A. i spolke)
- Married with Children (Bundych zawsze lubilem, niektore mowtywy sa swietne)
- Swiat wedlug Kiepskich (ale pierwsze sezony, powiedzmy odcinka 100 z hakiem)
- Pomoc domowa (fajna gra Drescher, glupie ale mozna sie posmiac)
- Zbuntowany aniol (wiem, ze jestem dziwny, ale to chyba najlepsza telenowela komediowa jaka widzialem)
Zle:
- Praktycznie wszystkie obecne seriale Polskiej produkcji (Klan, M jak cos tam, Barwy nieszczesc, Pierwsza Milosc itd.)
- To co u gory to pikus w porownaniu z wszelkiej masci paradokumentami. Nie wiem co to za glupia moda nastala na zenujace produkcje w stylu Dlaczego ja?, Trudne sprawy, Pamietniki z wakacji (no moze klocek w bidecie nie byl zly), Nieprawdopodobne a jednak, Ukryta prawda, Lekarze, Pielegniarki itd. Ciekawe kiedy zrobia paradokument o zyciu kloszardow - moim zdaniem hit murowany (na prawde).
Milten2000:
Moje ulubione seriale to:
1. ÂŚwiat według kiepskich ponieważ można się pośmiać i jeszcze to kręcą.
2.13 Posterunek komedia taka że klękajcie narody szkoda tylko że zrobili tylko 2 serie.
A znienawidzone to :
1. Moda na sukces jak to w ogóle można oglądać, tam to już połowa aktorów ze starości poumierała.
2. Pierwsza miłość teraz jest spoko bo wakacje i tego nie puszczją ale zaraz się zacznie zamiast dlaczego ja dadzą pierwszą miłość. mogliby to puszczać o np. 10 rano to wszyscy są w szkole i by nie przeszkadzało.
bonita:
Najlepsze seriale to moim zdaniem Gra o Tron, Chirurdzy oraz American Horror Story. Nienawidzę natomiast seriali typu Przyjaciele i inne sitcomy. Masakra jak dla mnie
Κεαηυ:
Ostatnio coś moje nastawienie jest nieco dziwaczne.
Po maratonie Bibliotekarza wziąłem się za serial.
Bibliotekarze: dobra kontynuacja trylogii dodatkowo okraszona dowcipem i niebanalną fabułą. Cudowne nawiązania do mitów i baśni.
Kolejnym serialem, który zdarza mi się obejrzeć jest detektyw Monk. Standardowo: dobry humor ponad wszystko, a że jeszcze zagadki kryminalne się pojawiają, to...
Nie znoszę za to oglądać takich miernych filmów jak ÂŚwiat według Bundych/Kiepskich. Jakbym chciał takie rzeczy widzieć to bym sobie rozmowy w toku włączył :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej