Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Najgorszy/Najlepszy serial

<< < (14/18) > >>

Arves:
Hym, hym, hym..

Dobre:
- Lost - bo uwielbiam ten tajemniczy, wręcz zagadkowy klimat!
- House - Ma gadane. :]
- ÂŚwiat według Bundych - tyle, co się uśmiałem przy tym serialu to ho ho. Te cięte riposty All`a. :D
- etc.

Gorsze, nie znaczy najgorsze:
- ÂŚwiat według Kiepskich - Mimo, że nowe odcinki są słabiutkie, to jednak lubię obejrzeć.
- Kryminalne zagadki Miami i Nowego Jorku.
- etc.

Najgorsze:
- Telenowele i inne badziewia tego typu.

To, co pamiętam, ująłem. Reszta siedzi gdzieś w ciemnym kącie głowy.

Metztli:
Najlepszy serial ever? Na chwilę obecną jest to `Przepis na życie` lecący na TVN w niedzielę, o godzinie... 21 ileś tam, po X-factor. Pomimo że ja zwykle nie lubię seriali to akurat ten jest fajny i jak na razie nie przegapiłam żadnego odcinka ;)

Entwhiler:
Dobre seriale:
a) ÂŚwiat według Kiepskich - najlepszy polski serial komediowy
b) Friends - mój ulubiony serial
c) Kryminalni - sam nie wiem po prostu go lubię
d) Pomoc Domowa - orginalna wersja Niani
Słabe seriale:
a) Moda na Sukces - bez komentarza  :-X
b)Złotopolscy, Klan, Na Wspólnej, Samo ÂŻycie, M jak Miłość - nie mogę na patrzeć
c) Brazylijskie i Hiszpańskie telenowele - to co wyżej tylko dużo gorsze

cancel:
Dzisiaj wprawdzie już nie mam czasu na oglądanie seriali, aczkolwiek ongiś ta forma rozrywki pochłaniała sporą część moich dni. Zważywszy na to, że jestem "dzieckiem lat 90", to najbardziej preferuje seriale z tego okresu.

- Z Archiwum X - można powiedzieć, że jestem fanem tego serialu, a do niektórych odcinków wracam nawet dzisiaj. Kiedyś nawet współtworzyłem forum związane z owym serialem.
- Kompania braci - ten z kolei oglądałem ostatnio pewne z ponad 10 lat temu. Ówcześnie zrobił na mnie ogromne wrażenie. Myślę, iż był lepszy od kultowego "Szeregowca".
- Dziewczyna z komputera - Mega klasyk. Niestety dzisiaj nie do obejrzenia z polskim dubbingiem.
- Czy boisz się ciemności? - tego serialu chyba nie muszę nikomu rekomendować.
- Power Rangers - zwłaszcza pierwsze sezony. Niezapomniane będą weekendowe poranki z tym serialem.
- Zaginiony świat - nie mogę odżałować, że nie powstał czwarty sezon.

Na razie tyle pamiętam z tych bliższych mojemu sercu. Teraz czas na te pośledniejsze:

- Detektyw Monk - jak się pojawił w PL TV, to oglądałem z wypiekami. Później jak się zmieniła, partnerka Monka, to mi jakoś przeszło.
- ÂŚwiat Według Bundych - kto Bundych nie oglądał?
- ÂŁowcy skarbów - serial fabularnie jak najbardziej wart uwagi, jednak nie przypadła mi do gustu główna bohaterka
- Słoneczny Patrol - no cóż, wiadomo z jakich względów się oglądało.
- Jaś Fasola - zdecydowanie za mało odcinków powstało, z drugiej strony może to dobrze?
- Drużyna A - generalnie nigdy nie byłem fanem tej produkcji, ale się oglądało.

Pewnie o jakimś serialu wartym nadmienienia zapomniałem napisać.

GaroK:
świat według kiepskich- najlepszy serialik kolediowy
Ranczo- głównie rozwala mnie ławeczka ksiądz mówi ''masło maślane, to jak bieganie sprawia że biegne'' a Hadzuk '' a gdzie?''
Rodzina zastępcza- szkoda że zakończyli produkcję [*]
Rodzinka pl- zachowanie tak głupie, że śmieszne
Jaś Fasola- dowód na to, jaką zadyme można zrobić mając IQ ziemniaka
ÂŁowcy duchów- ludzie lubią sie bać

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej