Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Najgorszy/Najlepszy serial
Kozłow:
Złe:
Wszystkie polskie za wyjątkiem "Kryminalnych" - jedyny sensowniejszy polski serial - boć kryminalny. Telenowel - czy telenowelopodobnego shitu (Na wspólne, m jak miłoście, brzydule, pierwsze miłoście, barwy szczęścia itd. itp. etc.) nie zdzierżę.
Dobre
- Detektyw Monk - bardzo ciekawy i innowacyjny pomysł - na główną postać
- Prison Break - dosyć oklepany pomysł - ucieczka z więzienia, ale - wpleciona w doskonałą opowieść spiskową.
Chyba tyle... Jak się mnie coś przypomni - napiszę.
Ci@cho:
PLUSY
ÂŚwiat według kiepskich: Najsmieszniejszy polski serial. Az czasem rotfla mozna zaliczyc.
Lost: Moj ulubiony serial. Ciekawa tajemnicza fabula ze nigdy sie nie nudzi.
MINUSY
Swiat wedlug bundych: Glupie i w ogóle nie smieszne. Jak moi dziadkowie moga to ogladac i smiac
sie jednoczesnie :unsure:
Friends: To samo co wyzej tylko ze moi rodzice to ogladaja.
Plebania, Klan, Zlotopolscy itd.: Moi poprzednicy juz pisali. Po prostu SYF.
To wszystko z tych wazniejszych.
jf:
Najlepsze seriale:
Skazany na śmierć - serial ma fajną fabułę, i bohater potrafi knuć
Dr. House - dr. House ma fajny charakter i fajnie zwraca się do niektórych pacjentów
Plebania - Fajny serial, o księdzu, o bandytach i moji bohaterowi ulubieni : Osa i Jurek, no i jeszcze Irka i Wiki wiadomo dlaczego
Świat według Kiepskich - bardzo fajny serial ukazujący "standardową" rodzinę w Polsce
Magnum - film z lat 80 bardzo fajny, lubie filmy z tych lat
Gliniarz i prokurator - -l l-
Detektyw w sutannie - -l l-
Włatcy Móch - oczywiście serial rysunkowy musi być, fajne dialogi i postacie
Najgorsze seriale:
Wszystkie brazylijskie seriale,
Moda na sukces - za parę lat wszystkich bohaterów zabierze ufo
Złotopolscy - zacofany serial i już, wieś jest taka naprawdę, na wsi ludzie są naprawdę tacy tępi, ogólnie serial żałosny
Jane Doe:
Fajne:
W11: fajna akcja, zawsze coś się dzieje i nie przynudzają
Detektywi: Tak samo jak w przypadku W11
Brzydula:Jakoś tak ciekawe to jest
Dr.House:Super, House ma świetne teksty i czasem można rotfla zaliczyć ;D
Włatcy Móch: Nie wiem czemu, ale to jest tak debilne, że aż śmieszne
Bezndziejne:
Moda na sukces: Ech.. moja babcia ubóstwia ten serial przy okazji obrażając W11, Detektywów i Gothica (ale to już inna bajka :))
Na Wspólnej, M jak miłość, Złotopolscy itp.: chyba nie muszę nic mówić?
Serail:
A ja od jakiegoś czasu oglądam, a właściwie ogladałem "Gotowe na Wszystko", zakończenie czwartego sezonu zaskakujące strasznie. ^^ Oprócz tego czasem obejrzę sobie Housa, rzadziej Lost-a (Na AXN czasem uda mi się obejrzeć jakiś odcinek z piątego sezonu), ale to już nie ma swojego pierwotnego uroku. Ogólnie jest jeszcze kilka fajnych produkcji w tv, ale ogladam nieregularnie.
Kilka osób wyżej wymieniło "Wlatców Much", oglada ktoś ich nową kreskówkę? Coś tam o piekle i te klimaty... Chujowe ponoć.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej