Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

zbroja paladyna

<< < (6/6)

Atraian:
A mi się oby dwie podobają XD chociaż ta z g2 jest taka trochę bardziej realistyczna podobna do tych angielskich lordów w średniowieczu xD a z g3 to taka jagby nie dopracowana bez hełmu i z za dużymi naramiennikami xD

Fariolin:
A mi się podoba z g3 jest taka wyniszczona po wojnie :) a z g2 wygląda na taką okazjonalną na koronacje czy na coś ;P

Krypto:
Mam sentyment do Gothic II. Obojętnie czy wcześniej to my zabijaliśmy ÂŚniącego czy autorzy gry, w drugiej części wkraczamy słabi i wyczerpani do miasta po czym zauważmy wspaniałe i lśniące zbroję... musimy taką chociaż raz założyć  ;D No a w Gothic III autorzy chyba jednak chcieli przedstawić ich wyobrażenie tej ''prawdziwej'' zbroi od samego Króla.

Rikka Malkain:
Ta z Gothic2 bardziej przypomina zbroję takiego rycerza zakonnego, rycerza światła czy coś w tym stylu...
Ale wolę tę z Gothic3 to zbroja bardziej dla wojownika, nie za bardzo lubię paladynów, ale dzięki tej zbroi w Gothic3 nawet czasem zakładałem ją do walki (gdy już ją miałem bo trochę kosztuje złota i reputacji) i nie było mi wstyd, że wyglądam jak dobry rycerzyk z jakiejś bajeczki  :P , bo wcale tak nie wyglądałem ta z gothic3 jest o wiele lepsza.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej