Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

zbroja paladyna

<< < (5/6) > >>

L.E.N.I.N:
Zbroja z Gothic 3 jest O WIELE LEPSZA niż w Gothic 2.Ta w gothic 3 ma lepszy kolor i wygląd...no i ma fajne naramienniki:P

PS:Jak wspomniał McSłoniu miecze palladyna w G3 są lepsze niż w G2 w G2 wyglądały jakby miały z 55 cm:D

Tensho:
Rzeczywiście jest inna ale ta z G3 jest lepsza. Dlaczego? A dlatego że nie mam tego worka na głowie i ta z G3 ogólnie lepiej wygląda. Szczególnie gdy ma się miecz paladyna i tarczę full zestaw wygląda super.

Sirius:
Po pierwsze, ten worek to MISIURKA, specjalisto... mówię ci to po to, żebyś jak już dorośniesz do gimnazjum nie zbłaźnił się na historii... A może chodzi ci o HEÂŁM ? Nie wiem co dla ciebie dokładnie jest workiem.

Po drugie zbroja paladyna w Gothic 2 chroni całe ciało, a nie tak jak w G3 zdarza się, że ktoś zamiast nagolennika ma bandaż, a głowa nieokryta. Wtedy zbroja traci sens, gdyż najbardziej newralgiczna część ciała zostaje odsłonięta. W rzeczywistym świecie taki paladyn by sobie pobiegał w niej do pierwszego spotkania przeciwnego łucznika...

Maliniak:
Uwazam ze zbroja z g2 bardziej oryginalna i odpowiadajaca palladyna ale to tylko moje zdanie

Uruk:
Zbroja w Gothic II (internet też miejsce publiczne, kultura wymaga dużych liter i poprawnego pisania moi drodzy) bardziej nadaję się dla rycerza, gdyż ochrania całe ciało i tym samym daję większe szanse na przeżycie kiedy to Ork bierze nas w uścisk...
Zbroja w Gothic III jest niepełna, zastąpiona bandażami i szmatami... Nie mniej jednak oddaję klimat wojny i na pewno po ''naprawie'' oraz po porządnym wypolerowaniu jak i po założeniu hełmu może wyglądać będąc taka gruba i mając fajne wykończenia np. na ramionach naprawdę... Naprawdę godnie dla kogoś takiego jak paladyn.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej