Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Czarne Charaktery

<< < (2/5) > >>

Kirgo32:
Smok Ożywieniec. Dlaczego ? A co tu dużo mówić....rządzi wszystkimi poszukiwaczami, czarnymi magami, smokami, orkami itp. Jest także z nich wszystkich najpotężniejszy. To główny wróg w Gothic 2. Aby do niego się dostać musimy się przedrzeć przez bandy orków, poszukiwaczy, szkieletów itp., co mówi samo za siebie.

PS. Zapomniałeś o Panu Cienia -  Inubisie. ;)

McSloniu:
No chyba oczywiste że SMOK ozywieniec, ''bos'' gry. Ale  Mroczni Paldyni i Archol, Inubis też są potężni. Co to smoków są mocne ale czy mroczne...? No smok napewno jest lepszy od jakiegos tam orka. Ale moim zdaniem najlepszy jest Smok Ozywieniec.

Uhzonks:
Zaznaczyłem wszystkie smoki oprócz bagiennego - przy nim do pomocy jest także dwóch najemników a i bez tego jest banał. Orkowie? Zanim podejdzie do takiego Maga Ognia lvl 25+ z czarem przynajmniej kula ognia nie stanowi żadnego zagrożenia. Poszukiwacz i Czarny Mag? Cóż jedyna ich zaleta to szybki wyrzut pocisków i nieograniczona mana, jednakowoż brakuje im celności. Przed Mrocznym Magiem zapiszcie sobie grę i <chociaż to oszustwo i noobowanie którego nie znoszę> przestudiujcie konsolę na przynajmniej 10 MM unikając Zewów ÂŚmierci...
W każdym razie - pytanie powinno brzmieć : Jaki czarny charakter sprawiał Wam najwięcej problemów, ale to już inna historia i się nie mieszam, dobrze jest.
Pisałem to w oparciu o NK, rozdzielenie działów jest całkiem niepotrzebne moim zdaniem...

L@res:
Ja natomiast wybrałem:
- Poszukiwacza za to że opętuję mieszkańców miasta .
- Smoka ożywieńca ponieważ jest silny i najpotężniejszy ze wszystkich smoków.
- Czarnego maga ponieważ jest dobry w sztukach magicznych i ma dobre czary.

Deniho:
Moim zdaniem najsilniejsi są
Czarny Mag
 Archol
 Smok Ożywieniec
 Herszt Orków

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej