Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Jaki był Gothic 3 wg. twórców przed premierą?

<< < (2/2)

marvinisdead:
Zgadzam się z tobą. Jednak weź pod uwagę budżety obydwu gier (Obliwion i Gothic 3 oczywiście). Nie można oczekiwać że Piranie zrobią grę lepszą od TES 4 (TES 3 sprzedał się w prawie 4 mln. egzemplaży). Jednak Gothic 3 wcale nie jest "brzydkim kaczątkiem" przy swym "wielkim bracie" z gatunku. Jednak jest grą która śmiało może stanąć w szranki z Oblivionem. nie można powiedzieć iż któraś z tych gier jest lepsza, to po prostu kwestia gustu.
Aha, tak swoją drogą ciekawe czy powstanie gothic 4, czy może inna gra cRPG stworzona przez Piranha Bytes. Osobiście jakoś wątpię by spoczęli na laurach.

Sir_William:

--- Cytuj ---Aha, tak swoją drogą ciekawe czy powstanie Gothic 4, czy może inna gra cRPG stworzona przez Piranha Bytes. Osobiście jakoś wątpię by spoczęli na laurach.
--- Koniec cytatu ---

Nie zabija się kury znoszącej Złote Jajka, chociaż jest jedno małe usprawiedliwienie. Gdzieś się doczytałem, że gra miała być bardzo szczegółowa, bardziej niż teraz jest, ponieważ myśleli, iż komputery pod koniec 2006 roku będą "rakietami". Dlatego pierwsze screenshoot'y były pieszczone, że aaa... Jednak się przeliczyli i musieli zrezygnować z cukierkowego świata i zmniejszyć jego szczegółowość. Ja wiele od Gothic III się nie spodziewałem, jednak teraz mogę stwierdzić, że czcionka w głównym menu jest - brzydka. Mnie bardzo się nie podoba, gdyż nienawidzę "Times New Roman". Nawet ten sam panel w Gothic I wyglądał o wiele lepiej! Dla mnie Gothic III mógłby wyglądać nieco lepiej od Gothic II, ale żeby można było w niego normalnie grać! ÂŻadna frajda jest oglądać stop-klatkę kiedy jest się we wiosce lub miasteczku, chociaż na otwartych przestrzeniach chodzi b. płynnie. Raz na dwie lub trzy godziny musi się zawiesić, gdzie pomaga TYLKO I WYÂŁÂĄCZNIE RESET! Toż to zgroza! Jeżeli wyjdzie kontynuacja gry, mój instynkt fana podpowiada mi: "Dalej! Na co czekasz! Kup Gothic IV!", ale jeżeli będzie to masa bugów pod atrapą pięknej grafiki z wymaganiami na nadludzkie komputery powiem: "Dziękuję!". Chociaż jak na 512 MB RAM gra chodzi dobrze  .

Isentor:
przywracanie wątku

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej