Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów
"Hełm Pierwszego Paladyna"
kuki1992:
tak ale jak wezmiesz helm to dostaniesz doswiadczenie za wykonanie zadania ;)
nie nie odnawiaja sie z tego co mi wiadomo, ale nie wiem w czym problem, rob zadanie powoli a lvl sam wpadnie. ja mam prawie 60 lvl a nie wiem nawet kiedy to nabilem.
Xsardas:
hmm a ja ci poweim tylko tyle Cieniostwór jest niesmiertelny !!
Zabijam 3 cienistwóry niewarzne gdzie blisko jest chatka(prawie moja ^^) ide do niej spać
i wstaje ide koło trópów a to wstaje i RACHU-CIACHU-ARGH-ARGH I BęC koniec gry a propo Hełmu jak go wezme to mnie atakują ?? i możecie/Możesz mi podać jakie są hełmy w G3 ?? wiem że 1 jest w Nordmarze ale tam nie ide (niechce mi sie xD)
THX i pozdro ;D
Ech człowieku nie rób offtopu z tematu. Odpowiedź została udzielona na twoje pytanie. Po co zadajesz kolejne ? W ten sposób robisz offtop. Jeśli chcesz się zapytać o coś innego to po prostu załóż inny temat. Zamykam. - DODO
Ainur:
Mam pytanie, otóż nie wiem gdzie znajduje się Hełm Pierwszego Paladyna, wiem że znajduje się w świątyni w Geldern ale nie mogę go znaleźć. (miasto uwolniłem) Przeszukałem całą świątynie w tym kufry i nadal go nie znalazłem, ale były jeszcze tam dwa kufry, których nie mogę otworzyć ale komplenie niewiem gdzie może być.
Czaroxxx:
Hełm Pierwszego Paladyna znajduje się w budynku w którym jest ok. 4 szamanów i jeden z imieniem. Hełm leży na stole po prawej stronie od wejścia.
Sajan:
Witam, mam problem.
Mam misję zdobycia hełmu pierwszego paladyna.Problem tkwi w tym, że ja teraz przechodzę drogą Orków i nie wyzwalam miast, więc po rewolucji nie mogę go zabrać.Ukraść też nie, bo są tam 2 elitarni wojownicy, którzy pilnują.Czar "Sen" też raczej odpada, gdyż ich tam jest 4(razem z szamanami)więc od razu jak bym użył magi, pewnie zaczęli by mnie atakować.A nawet jak nie, to nie mam 4 zwojów na uśpienie ich wszystkich(jak się nie mylę, mam tylko 2).Ma ktoś pomysły co do zabrania hełmu?
Ps.Wiem, że był podobny taki temat, ale tam nie było odpowiedzi na rozwiązanie problemu.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej