Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów

"Hełm Pierwszego Paladyna"

(1/3) > >>

Xsardas:
Witam!!
Mam do wszystkich pytanie mianowicie kiedyś zauważyłem że w G3 można mieć Hełmy !! więc w trakcie grania zauważam zadanie.. "Hełm pierwszego Paladyna" Który ponoć jest gdzieś w Geldern no ale chodzę rozmawiam zakradam się nocami ;) ^^ (moje ulubione) i nic nikt nic nie wiem...

Help me

Z góry THX i pozdro ALL

PS: jak widzicie błędy to sorki ale mam zrytą klawiaturę i muszę nową kupić xD

kuki1992:
Nie pamietam jak nazywal sie ten szaman ale sprubuje miejwiecej opisac te pomieszczenie. W gelder jest pokoj z magiem ogniam, a obok jest pomieszenie gdzie sa dwaj szamani, jeden z nich ma imie ;) i zaraz jak wchodzisz do po prawej stronie biorku lezy ten helm :) i przy okazji poszukaj dobrze to znajdziesz tam jeden z pierscieni alchemikow :))

Xsardas:
Dzięki ;D spróbuje później ale mam jeszcze jedno pytanie mianowicie w Geldern jest jeszcze taki 1 budynek z strażą i zamkniętymi drzwiami ?? co tam jest bo nie wem czy ryzykować ?? ;>

Dzięki i Pozdro

kuki1992:
złoto, pierścień alchemika i jakieś badziewia xD wchodzisz normalnie.. dopiero jak będziesz kradł to ci zatakują :) chyba ze masz dużo pkt. złodziejstwa to mogą nie zauważyć :):)

Xsardas:
Hmm... to chyba tylko dla pierścienia warto tam iść ;)) ale mam jeszcze one pytanie trochę nie z tematem związane ;D

Mianowicie jak szybko(albo bardzo szybko ) nabić level i czy Przeciwnicy(Wilki, Trole i itp) w grze się odnawiają
??

I czy czar Otwarcia Zamka działa na Arcytrudne zamki ??

Z góry THX i Pozdro All

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej