Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów
"Hełm Pierwszego Paladyna"
Xsardas:
Witam!!
Mam do wszystkich pytanie mianowicie kiedyś zauważyłem że w G3 można mieć Hełmy !! więc w trakcie grania zauważam zadanie.. "Hełm pierwszego Paladyna" Który ponoć jest gdzieś w Geldern no ale chodzę rozmawiam zakradam się nocami ;) ^^ (moje ulubione) i nic nikt nic nie wiem...
Help me
Z góry THX i pozdro ALL
PS: jak widzicie błędy to sorki ale mam zrytą klawiaturę i muszę nową kupić xD
kuki1992:
Nie pamietam jak nazywal sie ten szaman ale sprubuje miejwiecej opisac te pomieszczenie. W gelder jest pokoj z magiem ogniam, a obok jest pomieszenie gdzie sa dwaj szamani, jeden z nich ma imie ;) i zaraz jak wchodzisz do po prawej stronie biorku lezy ten helm :) i przy okazji poszukaj dobrze to znajdziesz tam jeden z pierscieni alchemikow :))
Xsardas:
Dzięki ;D spróbuje później ale mam jeszcze jedno pytanie mianowicie w Geldern jest jeszcze taki 1 budynek z strażą i zamkniętymi drzwiami ?? co tam jest bo nie wem czy ryzykować ?? ;>
Dzięki i Pozdro
kuki1992:
złoto, pierścień alchemika i jakieś badziewia xD wchodzisz normalnie.. dopiero jak będziesz kradł to ci zatakują :) chyba ze masz dużo pkt. złodziejstwa to mogą nie zauważyć :):)
Xsardas:
Hmm... to chyba tylko dla pierścienia warto tam iść ;)) ale mam jeszcze one pytanie trochę nie z tematem związane ;D
Mianowicie jak szybko(albo bardzo szybko ) nabić level i czy Przeciwnicy(Wilki, Trole i itp) w grze się odnawiają
??
I czy czar Otwarcia Zamka działa na Arcytrudne zamki ??
Z góry THX i Pozdro All
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej