Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Bitwa klanów z Nardmaru
Orcrist:
Klan Ognia, bo mają najsilniejszych wojowników i Ja bym stanął po ich stronie :P
Bury Zenosław:
Klan młota
1. Potężni wojownicy (na pewno lepsi od buntowników, najemników, gońców leśnych i myśliwych z klanu wilka)
2. Sporo ich
3. Po prostu ich lubię
McSloniu:
Choć w sumie to każdy Klan jest mocny - no Klan Ognia wiadomo - wojownicy których zasługi są znane daleko za granicami lodowego Nordmaru, Klan Wilka - najlepsi łucznicy i golemy, ale zobaczcie ile jest wojowników w innyvh klanach a ile w klanie Młota. Klan Młota jest najwiekszy i powinien być stolica Nordmaru. Do tego wyposarzenie z rudy.
gumbas18:
Ja myślę że wygrał by klan młota ponieważ jest ich więcej niż w pozostałych klanach, mają najlepszych kowali na świecie którzy potrafią wykoć broń z czystej magicznej rudy no i ogólnie potrafią nakopać komuś. Widziałem ich zdolności w ich kuźni jak paru orków wyszło z niej więc to mi wystarczy i dlatego zagłosuje na Klan młota.
Oktawian August:
Według mnie wygrałby Klan Ognia dlatego że by wezwaliby na pomoc Magów z Klasztoru i mają jeszcze NAJLEPSZEGO Generała na Kontynencie Lee.To mając takiego generał pokonaliby wszystkie klany.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej