Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Bitwa klanów z Nardmaru

<< < (7/7)

master25:
Wygrałby klan ognia bo mają najlepszych wojowników, poza tym oni też mają największe doświadczenie bojowe np. z orkami. Chociaż w sumie to każdy klan mógłby wygrać... Każdy klan jest w czymś najlepszy:
Klan Ognia - najlepsi wojownicy.
Klan Młota - najlepsze pancerze i bronie w zwarciu.
Klan Wilka - najlepsi łucznicy, najlepsze łuki i pomoc zwierzaków.

Kermitt:
Klan Wilka odpada na starcie. Przeciętni Wojownicy a do tego mała liczebność. Głowne starcie to na pewno byłoby Ognia vs. Młota. No i tu szanse są rowne. Po obydwu stronach stoją wspaniali wojownicy. Atutem KM jest na pewno Wielki Piec i dostęp do rudy. Jeśli pogonić Ingvara, by narobił każdemu taki oręż, to na pewno szale na ich korzyść. Ale jak Magowie Ognia z Klasztoru zamierzaliby przystąpić do wojny, to na pewno po stronie Klanu Ognia. I znowu szale są na rowni. Myślę że zdecydowałyby tu malutkie szczegoły strategiczne, a ja jednak zagłosowałem na Klan Młota.

P.S.

--- Cytat: Bezinek w 20 Grudzień 2008, 16:11:36 ---[...]ale jagby[...]

--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: Najemnik Bogów w 14 Październik 2008, 20:35:48 ---[...] tagże [...]

--- Koniec cytatu ---

Ja Was proszę, nie obniżajcie poziomu tego forum. Przecież takie słowka to dzieci z podstawowki potrafią bezbłędnie napisać. To aż razi w oczy >:(

#Milten#:
Klan wilka oraz klan ognia

klan wilka - mają do despozycji golemy i wilki
klan ognia - są tam bardzo silni wojownicy

Głos ostatecznie zyskuję klan ognia.

Ps. Ja nie robie błędów ortograficznych i jestem z tego dumny ;p

Tensho:
Najlepszy jest klan młota. To stamtąd pochodzą najlepsi kowale. Jeśli już się ma najlepszych kowali to także broń. Nie boją się wyzwań co jest bardzo ważne w tamtym klimacie. Po za tym jest ich naprawdę sporo.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej