Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Bitwa klanów z Nardmaru
Damsem:
klan młota ma magiczne miecze i zbroje
Thorbjørn:
Według mnie to będzie klan wilka. Są tam dobrzy łucznicy i dobrzy wojownicy. Oni wygrają bo są sprytniejsi od innych i gdy zrobią dobrą formację zwycięstwo mieliby załatwione
P.S. po co by się mieli prać jak wierzą w to samo bóstwo ??
Alfeim:
--- Cytat: Shin Zabójca w 01 Sierpień 2008, 11:16:22 ---P.S. po co by się mieli prać jak wierzą w to samo bóstwo ?
--- Koniec cytatu ---
Po co? Wiele chrześcijańskich narodów prowadziło ze sobą wojne, religia tu nie ma nic to rzeczy.
stefan666:
Nie kumam po co takie tematy... zróbcie może koczownicy Vs assasyni, to tylko gra nie wiadomo jak by się potoczyła walka w gothic 3 jest tak dobre IA że walka trwała by z 3 lata... więc nie ma co rozważać, denerwuje mnie że ludzie szukają nowych rzeczy w starych gothic-kach owszem możecie powiedzieć że o tego jest forum ale po co robić takie tematy nie długo będzie Okara Vs Reddock, i co to wnosi ? NIC zupełnie nic tylko kłótnie kto ma rację i że ja wiem lepiej niż ty itd. Na prawdę sory za offtop ale ten temat nic nie wnosi będziemy pisać kto wygra, bierzcie pod uwagę błędy może połowa klanu wilka zniknie?? Część z klanu młota się zawiesi i będą walczyć po 30 minut w walce sam na sam taka woja trwała by miesiąc jak nie dłużej nie będę pisał klan wilka bo są tam dobrzy łucznicy gość z klanu wilka nie rożni się niczym od tego z Myrtany ma tak samo niskie IA, więc za taki argumenty podziękuje napiszecie że wojownicy z np. klanu młota są silniejsi ale w czym? w kuciu mieczy w Myrtanie Thorek uczy nas tyle samo tylko nie zdolności wytapiacza.. to tyle jeszcze raz przepraszam za offtop
Pozdrawiam, Pienik
Rhobar XXIII:
Wygrałby klan Młota mają najlepszych kowali, najtwardszych ludzi i najwaleczniejszych ludzi
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej