Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów

drewno opalowe 10sztuk ??

<< < (3/3)

Mantos:
Administracja forum nie boi się konkurencji tylko zabrania reklam, radzę przeczytać regulamin.

Audio:
nie chce nic mowic ale.. za reklame mozna uznac nawet wp.pl czy google...
przeczytalem, ze:
"nie dopuszczalnym jest podawanie linków, które z korzyścią wpływają na jego promotora i nie niosą pomocy. "Reklama", która jednocześnie nie pomaga użytkownikowi potrzebującemu pomocy jest nie zgodna"

a ja podlem link ktory jest POMOCNY...(((Reklama", która jednocześnie nie pomaga użytkownikowi potrzebującemu pomocy jest nie zgodna))).. poza tym   to nie jest reklama.. a tym bardziej nie mam z tego zadnych korzysci o_O

napisales:"radzę przeczytać regulamin." nic do Ciebie nie mam a tym bardziej nie chce sie kluczic ale.. wzajemnie :))

PS: p h x jest konkurencja a google czy wp.pl nie.. dlatego napisalem konkurencja bo widze ze tylko konkurencyjny link nie pasuje :))

pozdro:D

Mantos:
Przepraszam za offtop, ale jest napisane jeszczze:
4. Forum to nie billboard reklamowy. Proszę więc o nie zamieszczanie w postach i profilu linków oraz bannerów do konkurencyjnych serwisów o podobnej tematyce. ^^

po drugie po to jest TO forum, aby miało swoje własne materiały, a nie żebyśmy korzystali z treści, które są na innych forach o Gothicu. Z resztą, to nie jest temat o innych forach o tej tematyce, a jeżeli chcecie tak bardzo o tym porozmawiać, to załóżcie temat w "Tawernie pod Martwą Harpią"//Serail

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej