Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów
drewno opalowe 10sztuk ??
Audio:
mam problem ;/
mamznalezc 10 snopkow drewna opalowego...
znalazlem 7sztuk w "murach" (w zagrodzie) niewolnikow oraz 2sztuki poza.. w tym problem ze 7+2=9 a nie wiem gdzie jest dziesiate drewno opalowe
jesli ktos jest wtanie prosze powiedzcie mi.. 7wewnatrz i 2(obo siebie) poza zagrada znalazlem gdzie jest dziesiate ?
Mantos:
W domu Zapoteka są 3 sztuki. Szukaj przy każdym pniu gdzie niewolnicy piłują drewno
Audio:
hey.. napisalem ze zebralem chyba wszystko co jest wewnatrz zagrody...
jak widze 2 sztuki to zabieram 2 jak widze 3sztuki to biore 3.. zebralem juz jakies 3sztuki reszta byla chyba po2... w tym za zagroda jakies 2sztuki....
potrzebuje jednej sztuki.... moze ktos powie ile jest za zagroda a ile wewnatrz...
to znacznie ulatwi sprawe... ja znalazlem 7wewnatrz i 2 poza zagroda.. dziesiatej paki mi brakuje :((
ale dzieki za dobre checi
jak cos to moje gg:6769374 (bo w profilu nie chcialo mi sie dodac)
Robben:
ÂŹle szukasz, bo daję głowę sobie uciąć, że wszystkie potrzebne drewna są w obozie. Ale nie będę mówił, gdzie która się znajduje, bo nie pamiętam i w dodatku jest za dużo pisania. Rozejrzyj się jeszcze, a napewno znajdziesz.
Audio:
zle mnie zrozumieliscie...
jak pracuja niewolnicy to sa ogrodzeni plotem drewnianym, taka zagroda
szukalem w ten zagrodzie (przed mlynem) i posrod niewolnikow znalalem 2razy po 2sztuki i 1raz 3sztuki... tuz przy wejsciu do zagrody do niewolnikow znalazlem 2sztuki(poza zagvroda) brauje mi jednej sztuki a szukalem juz ponad 1.5 ... blazlem chyba ta zagrode 80razy ;/
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej