Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie

AMD vs Intel

<< < (4/4)

DiLL Gang Forever:
JA słyszałem że jako do gier to lepiej sprawdzają się procki AMD. &lt;_&lt;
Z kolei procki Intel są lepsze jeśli chodzi o własną twórczość(grafiki, modele, tekstury...itp.)
Pozdrawiam  ;)

Bomba:
A ja chciałbym wiedziec jak ktoś kto dzisiaj się zarejestrował moze miec tyle punktów reputacji??????????? NIEMOÂŻLIWE przykładem jest gośc powyżej. Ja mam intela i jestem zadowolony gry chodzą wyśmienicie na intelach.

Sirius:
Podejrzewam, że jest to użytkownik który zrobił sobie podwójne konto, i z tego 2 nabija sobie reputacje. Albo IsentoR mu dał :P

Polecam Intela, nigdy nie musiałem narzekać...

Sado:

--- Cytat: Bomba w 01 Sierpień 2009, 19:50:43 ---A ja chciałbym wiedziec jak ktoś kto dzisiaj się zarejestrował moze miec tyle punktów reputacji??????????? NIEMOÂŻLIWE przykładem jest gośc powyżej. Ja mam intela i jestem zadowolony gry chodzą wyśmienicie na intelach.

--- Koniec cytatu ---

OMG! WTF! ROTFL! A ty masz jeszcze więcej!!!!111111jedenjedenjeden. Zgadnij dlaczego. Bo ja ci dałem repka, a sam mam dużo. Wystarczy przeczytać ten temat: http://gothic.gram.pl/forum/index.php/topic,19973.0.html
I już wszystko wiadomo.

@topic (żeby nie było :P)

Zawsze używałem AMD i żadnych problemów nie miałem.

Capo:
Ja mam Intela jestem zadowolony choc kusi mnie aby w przyszłości kupic i przetestowac AMD.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej