Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Fajny Bug

<< < (2/3) > >>

Russel:
Ja mialem to z pasem i wiele innych , ze wszystkim jest tak samo najlepiej jest robic tak ze atakuje nas wilki a my ciagle pijemy miksture sily , i mymy duzo sily xDD

PzDr Russel

//Link usunięty, nie dopuszczalnym jest podawanie linków, które z korzyścią wpływają na jego promotora i nie niosą pomocy. "Reklama", która jednocześnie nie pomaga użytkownikowi potrzebującemu pomocy jest nie zgodna, ostrzeżenie słowne - Tid.

Canis:
Jeżeli chodzi o to z pasem, jestem skłonny powiedzieć, że mieliście włączony kod na nieśmiertelność bądź po prostu b marvin b, nie pamiętam, ta siła na stałe z pasa siły z wieży Xardasa jeśli dobrze pamiętam, jest właśnie spowodowana działaniem kodów.

odnośnie tego bugu o miksturach tabliczkach co powiedzieliście, to prawda, niepowinno tego być ale jest. POnieważ proces picia czy czytania jest przerywany podczas jego trwania przez atak, a już na początku picia czy czytania jest dodawany bonus, i jest.

Nordale:
Jest to standardowy bug. Tak jak mówi Canis : staty są dodawane już na początku animacji picia/czytania. Wystarczy, że coś nas ruszy i owa akcja zostaje przerwana i item wraca do inventora.

Galeria_Ciastek:
Macie bardzo ciekawą ortografie. Co do buga najmnika Gorna: Była już kiedyś o tym dyskusja (w dawnych i bardzo dobrych czasach dla forum). Zresztą wijaśnił Ci to już Canis. Jeśli już jesteśmy przy zabugowanych miksturach, to ja dodam coś od siebie. Wypiłem miksturke szybkości. Ale najlepsze było to, że działała w nieskończoność ;D. Gra nie była już taka monotonna, bo w szybko docierałem co celu i nie musiałem pić mikstur . Ale ile można sprintować w nieskończoność  :) ?

przemo0212:
Nie rozumiem czym wy si tak jaracie zwykły bug to tak jak granie z kodami nie przynosi żadnej satysfakcji z gry

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej