Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Fajny Bug

<< < (3/3)

Mc:
dla mnie większość bugów to to samo co gra z kodami więc nie wiem co w tym ciekawego

Frater:

--- Cytat: Eskel w 20 Lipiec 2008, 22:16:11 ---Jak masz zalozony piersien sily np + 5 i go zdejmiesz to ta sila z pierscienia zostaje. I tak dalej, i tak dalej...

--- Koniec cytatu ---
Jeszcze się z tym nie spotkałem. To działa pewnie tylko przy użyciu kodów.

Paladyn18:
Ja miałem zarąbisty bug odkryłem kiedy miałem miksturkę siły to poszedłem na pełzacze i zacząłem używać ją a wiadomo że pełzacz szybko atakuje więc ja jej używałem a miksturka do mnie ciągle wracała i tak robiłem z każdą miksturką aż w końcu byłem niepokonany ponieważ orka elit brałem na hita a on musiał mnie co najmniej  uderzyć z 50 razy i dopiero mnie zabijał 

Mistrz Yamana:
ja tez maiałem taki sam ( Albo cię ktoś bije, albo z marvinem ) zakladasz i sciągasz medalion mnoży się to co ma medalion, a umiejętności ci pozostają. Nie wiem co w tym bugu takiego ekscytującego, ale ważne ze jest ;D

Rikka Malkain:
To stary bug, ja dowiedziałem się o tym na YouTube.pl Ale jest też taki dzięki któremu możesz przejść przez każdą bramę w gothic2. Gdy widzisz 2 strażników dowiedz się który cię zaczepia gdy próbujesz wejść, a potem przejdź za tym który nic nie mówi i już. (pamiętaj, że gdy to robisz uważaj by iść jak najdalej od tego który cię zaczepia.)   

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej