Królestwo Valfden > Efehidon
Mędrzec Assort [NPC] (pomoc)
Cr4sh3r:
-Dzięki Ci o mędrcze, te informacje są dla mnie ogromnie ważne! Nie będę Cię już dłużej niepokoił, bywaj!
Kerthan obrócił się i odszedł z tajemniczym uśmiechem na twarzy.
Nawaar:
Witaj Assorcie mam pytanie gdzie mogę się nauczyć specjalnych ataków danym orężem.
Gunses:
//Słowa która twoja postać wypowiada muszą być pisane kursywą. Najlepiej, żeby były poprzedzane i zakończone myślnikiem.
- Witaj - powiedział mędrzec - Na wyspie możesz nauczyć się walki różnym orężem. Dla tego przykładu Jan uczy walki mieczem, sztyletem, toporem, kijem, łukiem, kuszą, procą, a także obrony tarczą, pawężą i puklerzem. Niektórych umiejętności możesz się nauczyć dopiero po spełnieniu pewnych wymagań. Vicious uczy natomiast walki włócznią, mieczem i toporem oraz kuszą i pawężą, ale TYLKO osoby, które nie są zrzeszone w organizacjach. Większość innych rodzajów broni dostępna jest w organizacjach i tamtejsi nauczyciele będą mogli Cię uczyć dopiero po dołączeniu do którejś z organizacji.
Nawaar:
-Dziękuje za podanie mi tych cennych informacji lecz, mam jeszcze jedno pytanie gdzie mogę kupić bądź znaleźć lepszy kij lub jego projekt kowalski-
Gunses:
- W tej sprawie najlepiej będzie jeżeli udasz się do jakiegoś kowala, on na pewno będzie mógł zaproponować Ci coś lepszego. U kupców są dostępne jedynie kije drewniane. Kij z innego materiału będzie musiał wykuć dla Ciebie kowal. Możesz sprawdzić w ratuszu kto wykupił certyfikat kowala i zgłosić się do niego tej spawie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej