Królestwo Valfden > Efehidon

Mędrzec Assort [NPC] (pomoc)

<< < (2/21) > >>

Hagmar:
Ja też mam pytanie. Czy dracon jest stałocieplny czy zmienno? Jest to gad owszem ale nie mam pewności.

Isentor:

--- Cytat: Aragorn w 07 Październik 2011, 20:27:56 ---Ja też mam pytanie. Czy dracon jest stałocieplny czy zmienno? Jest to gad owszem ale nie mam pewności.

--- Koniec cytatu ---
Dracon to dracon, potomek smoków. Nie jest to gad jak np. jaszczuroczłek więc jest stałocieplny.

--- Cytat: Garik w 07 Październik 2011, 20:19:08 ---Witam.
Mam pytanie odnośnie Wampirów.
Czy Wampiry śpią? Czytałem, że po wypiciu krwi odzyskują straconą energię i takie tam. Więc czy muszą czasem za dnia spać, medytować?

--- Koniec cytatu ---
Oczywiście, że sen dla wampira to coś jak sen dla człowieka. Podczas snu regeneruje siły. Po prostu wampir nie musi dużo spać i nie potrzebuje tyle snu ile człowiek. Potrafi tygodniami przeżyć bez snu.

Elrond Ñoldor:
O Wielki Mistrzu Assortcie! Jak Wampir reaguje na alkohol?

Isentor:

--- Cytat: Nikolai w 08 Październik 2011, 13:14:09 ---O Wielki Mistrzu Assortcie! Jak Wampir reaguje na alkohol?

--- Koniec cytatu ---
Myślę, że to subiektywna reakcja jednostki więc nie mogę przewidywać domniemanej reakcji. Na pewno możemy zwęzić poszlaki do zadowolenia lub niezadowolenia ze względu na obecność alkoholu np. na przyjęciu. Dopuszczam również do myśli zaskoczenie ze strony wampira np. "O! Alkohol!".

Rikka Malkain:

--- Cytuj ---Oczywiście, że sen dla wampira to coś jak sen dla człowieka. Podczas snu regeneruje siły. Po prostu wampir nie musi dużo spać i nie potrzebuje tyle snu ile człowiek. Potrafi tygodniami przeżyć bez snu.
--- Koniec cytatu ---

ÂŚpią w ten sam sposób co np. ludzie? To znaczy w łóżkach, albo czymś takim?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej