Królestwo Valfden > Efehidon
Mędrzec Assort [NPC] (pomoc)
Elrond Ñoldor:
--- Cytat: Isentor w 08 Październik 2011, 17:14:29 ---Myślę, że to subiektywna reakcja jednostki więc nie mogę przewidywać domniemanej reakcji. Na pewno możemy zwęzić poszlaki do zadowolenia lub niezadowolenia ze względu na obecność alkoholu np. na przyjęciu. Dopuszczam również do myśli zaskoczenie ze strony wampira np. "O! Alkohol!".
--- Koniec cytatu ---
O Wielki Mistrzu! Nazwanie Ciebie Mędrcem jest zwykłym niedopowiedzeniem. ÂŚwiatłość latarni twojego umysłu wyprowadziłaby nawet największych głąbów z ich ciemnoty.
A teraz drugie pytanie. Czy Wampir może się upić? Ile potrzebuje do tego alkoholu?
--- Cytat: Garik w 08 Październik 2011, 20:45:10 ---ÂŚpią w ten sam sposób co np. ludzie? To znaczy w łóżkach, albo czymś takim?
--- Koniec cytatu ---
- Do góry nogami podwieszeni pod sufit... - dało się słyszeć szept z lewej.
Isentor:
--- Cytat: Nikolai w 09 Październik 2011, 10:48:47 ---A teraz drugie pytanie. Czy Wampir może się upić? Ile potrzebuje do tego alkoholu?
--- Koniec cytatu ---
Alkohol nie działa tak silnie na wampira, to jednak nie wyklucza możliwości upojenia. Musi to być mocny alkohol i wampir musi go spożywać w dużych ilościach przez kilka godzin. Będzie wtedy w stajnie lekkiego upojenia relaksacyjnego, co nie przeszkadza mu w zupełności w wykonywaniu codziennych czynności lub walce. Ale tak jak to bywa w przypadku ludzi. Jedni upijają się szybciej a inni wolniej.
--- Cytat: Garik w 08 Październik 2011, 20:45:10 ---ÂŚpią w ten sam sposób co np. ludzie? To znaczy w łóżkach, albo czymś takim?
--- Koniec cytatu ---
Tam gdzie mu się żywnie podoba. Może to być łóżko, kanapa, fotel, podłoga, ziemia etc. Bycie wampirem nie ogranicza Cie do spania w trumnie 5 metrów pod ziemią.
Dragosani:
Wielki mędrcu, pozwól że i ja skorzystam z wielkich zasobów wiedzy, który skrywasz pod tą swoją siwiejącą czupryną. Od jakiegoś czas zastanawia mnie jedna kwestia. To znaczy zastanawia mnie ich więcej, ale na razie zadam tylko jedno pytanie.
Czy Czarne Dracony występują w naturze, tak jak Czerwone, czy też są jedynie swoistą mutacją wywołaną sztucznie?
Rikka Malkain:
--- Cytuj ---Tam gdzie mu się żywnie podoba. Może to być łóżko, kanapa, fotel, podłoga, ziemia etc. Bycie wampirem nie ogranicza Cie do spania w trumnie 5 metrów pod ziemią.
--- Koniec cytatu ---
Dziękuje Ci wielki mędrcu.
Oddalę się już.
Isentor:
--- Cytat: Dragosani w 09 Październik 2011, 13:44:22 ---Czy Czarne Dracony występują w naturze, tak jak Czerwone, czy też są jedynie swoistą mutacją wywołaną sztucznie?
--- Koniec cytatu ---
Czarny dracon to wynaturzenie powstałe w skutek opracowania mikstury przemiany w dracona na bazie czarnej rudy. Nie występuje naturalnie w przyrodzie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej