Strefa pomocy > Gothic
problem
Baradock:
jestem w środku i mam 15pkt umiejetnosci tylko musze sie cofnac i udac sie do obozu widzialem orka zolnierza troche ciezko a pozniej sa takze orki zolnieze czy pusto???
demotrades:
jest tylko jeden chyba, dalej nie trzeba iśc, wystarczy stanąc między czterema kolumnami a później teleportujesz się przez ścianę, jedenym przeciwnikiem do pokonania jest tylko Baal Lukor, ale łatwo jest go zabic;]
Baradock:
a z kąd mam wziąść 2 czesc zwoju bedzie tam??? bo jedna dalem Lukorowi to mi ja odda???
Robben:
Tam gdzie walczy Bal Lukor są dwa tunele i w obydwu znajdziesz dwie połówki zwoju. W pierwszym tunelu po prawej stronie jest pomieszczenie z kratą, gdzie znajduje się zwój, ale żeby ją otworzyć należy przycisnąć przycisk obok w wyciętej ścianie. Co do orka-żołnieża... musisz go zabić, bo w miejscu, w którym on stoi, Bal Lukor zagada do ciebie, wskaże ścianę i da ci zwój, dzięki któremu się przeteleportujesz. Jednak trzeba także pozabijać pozostałych orków. Jesli nie możesz pokonać orka-żołnieża, to kup zwój ognistej burzy i wykończ go, ale spróbuj go też załatwić mieczem.
Russel:
Jak wszyscy mówia ja tak samo sadze , wbij z 50 sily i kup se w starym obozie od fiska szeroki miecz ( niepamietam jak ten chandlaż sie nazywal , siedzi tam kolo dextera )
i moze isc na orki
PzDr Russel
//Link usunięty, nie dopuszczalnym jest podawanie linków, które z korzyścią wpływają na jego promotora i nie niosą pomocy. "Reklama", która jednocześnie nie pomaga użytkownikowi potrzebującemu pomocy jest nie zgodna.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej