Strefa pomocy > Gothic
problem
Baradock:
początek rozdziału 3 mam problem poniewaz musze pokoac chyba 3 orki i 4 kąsacze jak to zrobic mam 35siły i bron 37 ataku + adept bron jednoreczne, 25 zrecznosc + adept łuku i łuk kościany, zbroje maga, i czar ognisty pocisk prosze o jakas taktyke w tej sprawie jak ich pokonac troche prubowalem ale i tak jedno albo drugie mnie dopadło. z góry dzieki
Doman:
Hmm... na twoim miejscu powbijałbym trochę expa, bo to jest stanowczo za mało. Nie ucz się strzelania z łuku i magii jednocześnie bo jest to bez sensu, wybierz sobie jedno z nich (polecam magie). Również polecam, abyś nie robił siły + zręczności jednocześnie, tylko wybrał jedno z nich.
Robben:
Wawabiaj ich pokolei, a nie powinieneś mieć dużych problemów. Udaj się do Baal Cadara w obozie bractwa, dokup porządne pierścienie ochronne, podnoszące siłę (byś mógł używać silniejszej broni i zadawać silniejsze ciosy) i może jakieś porządne zwoje. Wtedy udaj się na cmentarzysko orków.
demotrades:
Postaraj się poexpic i zainwestuj w siłę oraz załatw sobie lepszą broń, przydałby ci sie też jakiś pierścień albo amulet podnoszący siłę ponieważ pod koniec tego zadania spotkasz bardzo trudnego do pokonania orka-żołnierza, ja to zadanie przechodziłem chyba na 15 poziomie i miałem wtedy około 60 siły i miecz jednoręczny który miał 55 ataku
Nordale:
Jedynym wyjściem jest chyba podbicie trochę lvla, bo tak to nic nie zdziałasz. Zwiększ także krąg magii i zainwestuj przynajmniej w kulę ognia.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej