Strefa moddingu gier Gothic > Modding i game development
Nabor to teamu
Doman:
--- Cytat: Serail w 08 Lipiec 2008, 21:54:52 ---Powiem wam, że wielkich sukcesów to wy nie osiągnięcie, jeżeli nie umiecie tego robić, to lepiej się za to nie zabierajcie. Aby tworzyć modyfikacje do Gothica musicie opanować zabawę ze skryptami, obsługę Spacera, itd. A jeżeli założyciel teamu tego nie potrafi, to cienko widzę przyszłość waszej grupy.
Edit: ÂŚmieszne jest, że ludzie zgłaszają się, nie podając w ogóle w czym mieliby pomóc :P
--- Koniec cytatu ---
Wiesz co, jak masz nas tak zachęcać to lepiej nic nie pisz ;/ Czytałem trochę o różnych modach i całkiem fajnie zapowiadające się mody, zostały porzucone przez takie opinie. Po za tym, to każdy moder, musiał się tego nauczyć, więc my też musimy. W tej chwili wszyscy się uczą o tej dziedzinie bardzo dużo, dlatego wierzymy że uda nam się zrobić coś fajnego.
Serail:
Ależ przecież ja nie mówię, że wam się nie uda, co więcej przed moim przystąpieniem do SoulFire nie wiedziałem czym się edytuje skrypty, a teraz proszę, nie jestem może mistrzem ale umiem już bardzo dużo, więc próbujcie ja wam życzę wszystkiego dobrego, ale ta rekrutacja mnie po prostu śmieszy :P To wszytko.
Darth Yoda:
dobra jest 6 nadal są przyjmowane zgloszenia chyba że TomekLP zamknie
Nasz Modderski Team
TomekLP(szef,skrypter)
Rohan(wiceszef,skrypter,spacerzysta,3d)
Domandxd(skrypter)
Rohgard(2d,fabuła)
Mistrz Yoda(2d,3d)
Dexter666(fabuła)
TomekLP:
Postanowilem ze zamkne juz nabor. Zebralem chyba wystarczajaca liczbe ludzi (chociaz jesli jeszcze ktos zainteresowany sie odezwie to rozpatrze jego wstopienie w nasze szeregi). Mam nadzieje ze juz niedlugo cos wymodzimy xD, aha i jak by co nasz team przyjal nazwe Black Fire.
TheDarkCristal:
Też bym mógł do fabuły alle już macie wystarczająco ludzi.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej