Strefa moddingu gier Gothic > Modding i game development
Nabor to teamu
TomekLP:
Ostatnio postanowilem ze stworze team moderski. Szukam zatem chetnych ludzi do wstapienia w jego szeregi. Piszcie na forum czy pw jak wam wygodnie. Nie jestem mistrzem w tej dziedzinie ale sie ucze :-*. Moim glownym celem jest stworzenie gry ale to odlegle plany :D
P.S jest nas juz pieciu jednach chetni dalej mile widziani
Patty:
No to może ja pierwszy. Chociaż wiele o tworzeniu modów do Gohica nie wiem, ale chciałbym się dowiedzieć. W każdym razie, mogę pomóc Ci w osiagnięciu celu, jakże odległego. W razie czego, zgłaszam się.
Do fabuły się zgłaszam.
Doman:
Również się zgłaszam. Zawsze chciałem zrobić moda, lecz za bardzo tego nie umiem, chodź pobrałem wszystko co było trzeba. Ale w takim teamie na pewno się nauczę.
Serail:
Powiem wam, że wielkich sukcesów to wy nie osiągnięcie, jeżeli nie umiecie tego robić, to lepiej się za to nie zabierajcie. Aby tworzyć modyfikacje do Gothica musicie opanować zabawę ze skryptami, obsługę Spacera, itd. A jeżeli założyciel teamu tego nie potrafi, to cienko widzę przyszłość waszej grupy.
Edit: ÂŚmieszne jest, że ludzie zgłaszają się, nie podając w ogóle w czym mieliby pomóc :P
TomekLP:
Ja tu tylko napisalem ze mistrzem w tym nie jestem i tak po za ty to dzieki za slowa otuchy. Czemu prawie zawsze sie to slyszy "to za duzo roboty daj sobie spokuj". Poziomkaa tez tak radziles jak tworzyli MT?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej